Together: Alternatieve Antwerp Pride bubbel-tentoonstelling Together in M HKA

“Together“ is niet alleen één van de thema’s van de Antwerp Pride dit jaar maar ook de titel van de tentoonstelling die van 5 augustus tot 6 september in het M HKA te zien is. De tentoonstelling maakt deel uit van het alternatieve coronaproof-programma van de Antwerp Pride waar momenteel de laatste hand aan gelegd wordt. Op 8 juli wordt het volledige alternatieve programma van de Antwerp Pride voorgesteld.

Kunstenaar Philip Huyghe is de curator van de tentoonstelling in het M HKA waar hij verschillende kunstenaars uitnodigt, waaronder Carla Arocha & Stéphane Schraenen, Marijke De Roover en Stef Van Looveren. Samen met hem werken de kunstenaars in een eigen bubbel samen rond thema’s die de LGBTQIA+ gemeenschap versterken  om zo een inclusieve tentoonstelling te bouwen. 

De uitgenodigde kunstenaars willen met hun visuele taal een wereld vormgeven waarin diversiteit een kwaliteit is die spannende en uitdagende ideeën brengt in de wereld waarin we allemaal leven.

 

Deel dit artikel via:

Steun Gaylive.Be met een donatie

Sinds 2001 krijgen we maandelijks duizenden bezoekers over de vloer. Om Gaylive.Be te kunnen blijven onderhouden en uitbouwen hebben we jullie hulp nodig. Steun Gaylive met een kleine donatie. Iedere donatie, klein en groot, is nodig om Gaylive.Be zoveel mogelijk gratis te houden. Alvast bedankt!
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste