Adverteren op Gaylive.Be

Sinds 2001 publiceert Gaylive.Be nieuwsberichten die interessant zijn voor de Vlaamse LGBTQ+- gemeenschap*. Daarnaast zijn we ook aanwezig op de belangrijkste evenementen die deze doelgroep als publiek hebben om daarvan verslag uit te brengen in tekst, audio, video en foto.

Op Gaylive vind je berichten over binnen- en buitenlandse gebeurtenissen, media en lifestyle aangevuld met eigen recensies van boeken, films en televisieseries. Regelmatig brengen we ook een eigen podcast uit waarin we dieper ingaan op recente gebeurtenissen.

Met Gaylive willen we de aanvaarding van LGBTQ-seksualiteit op een positieve manier bevorderen en een veilige en informatieve plek bieden aan alle leden van de regenbooggemeenschap.

Met Gaylive richten we ons vooral op de hoger opgeleide Vlaamse LGBTQ's  tussen de 30 en 50 jaar die met beide voeten in de LGBT- gemeenschap staat of daarin geïnteresseerd zijn. Daarnaast merken we ook dat door de opkomst van sociale media onze berichten andere doelgroepen en leeftijden bereiken.

Doorheen de jaren is onze doelgroep geëvolueerd van een grotendeels DINC-profiel (Double Income, No Children) naar iedereen met een openminded visie en die overtuigd is dat levensinstelling belangrijker is dan de maatschappelijke achtergrond.

Gaylive is de uitgelezen plek om als bedrijf jouw toekomstige LGBTQ klanten te bereiken.

Bent u op zoek naar een uniek platform om uw bedrijf, producten of diensten te promoten? Overweeg dan om te adverteren op Gaylive.be, hét toonaangevende online medium voor de LGBTQ+ gemeenschap en haar bondgenoten.

Gaylive.be is een dynamische en invloedrijke website die fungeert als een belangrijke bron van nieuws, informatie en entertainment voor de LGBTQ+ gemeenschap. Met een breed scala aan artikelen, interviews, evenementen en meer, bereiken we een enthousiast publiek dat actief betrokken is bij kwesties met betrekking tot seksuele oriëntatie en genderidentiteit.

Waarom adverteren op Gaylive.be?

Gericht bereik: Door te adverteren op Gaylive.be kunt u uw boodschap direct afstemmen op een doelgroep die gepassioneerd is over LGBTQ+-aangelegenheden. Uw advertenties worden gezien door mensen die geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten.

Positieve associatie: Als adverteerder op Gaylive.be laat u zien dat u de LGBTQ+ gemeenschap ondersteunt. Uw bedrijf wordt geassocieerd met inclusiviteit, diversiteit en gelijkheid, waardoor uw merkimago wordt versterkt.

Vergroot uw klantenbestand: Door uw aanwezigheid op Gaylive.be vergroot u uw bereik en vergroot u de kans op nieuwe klanten. U kunt uw merk introduceren bij een publiek dat mogelijk nog niet bekend is met uw producten of diensten.

Flexibele advertentiemogelijkheden: We bieden diverse advertentieformaten en -plaatsingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu kiest voor banners, sponsored content of speciale campagnes, we kunnen een oplossing vinden die past bij uw budget en doelstellingen.

Samenwerking en maatwerk: We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze adverteerders. We staan open voor samenwerkingen en kunnen maatwerkoplossingen bieden om aan uw specifieke marketingdoelen te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om de LGBTQ+ gemeenschap te bereiken en tegelijkertijd uw bedrijf te laten groeien? Aarzel niet langer en neem contact met ons op via redactie@gaylive.be. Ons enthousiaste team staat klaar om u te voorzien van alle benodigde informatie en om samen met u een succesvolle advertentiecampagne op te zetten.

Adverteer op Gaylive.be en maak een positief verschil. Samen kunnen we een inclusieve wereld bevorderen!