Over Gaylive.Be

Gaylive.Be is een uitgave van Webpool New Media Productions.

Sinds 2001 publiceert Gaylive nieuwsberichten die interessant zijn voor de Vlaamse LGBTQ+-gemeenschap*. Daarnaast zijn we ook aanwezig op de belangrijkste evenementen die deze doelgroep als publiek hebben om daarvan verslag uit te brengen in tekst, video en foto. 

Op Gaylive vind je berichten over binnen- en buitenlandse gebeurtenissen, media en lifestyle aangevuld met eigen recensies van boeken, films en televisieseries. Regelmatig brengen we ook een eigen podcast uit waarin we dieper ingaan op recente gebeurtenissen.

Met Gaylive willen we de aanvaarding van homoseksualiteit op een positieve manier in de hand werken.

Verder zijn we ook provider van content voor zowel binnenlandse als buitenlandse publicaties en persorganisaties via onze Gaylive Media Service. 

Gaylive is een product van Webpool New Media Productions  en wordt beheerd door journalist en videoreporter Marc Dirix.  

Met Gaylive richten we ons vooral op de hoger opgeleide Vlaamse homoseksuele man tussen de 30 en 50 jaar die met beide voeten in de LGBT-gemeenschap staat of daarin geïnteresseerd is. Daarnaast merken we ook dat door de opkomst van sociale media onze berichten andere doelgroepen en leeftijden bereiken.

Doorheen de jaren is onze doelgroep geëvolueerd van een grotendeels DINC-profiel (Double Income, No Children) naar iedereen met een openminded visie en die overtuigd is dat levensinstelling belangrijker is dan maatschappelijke achtergrond.