Populairste Nieuws

 • Nieuwe Belgische reclame van Douwe Egberts gaat viraal

  Het koffiemerk Douwe Egberts zet 2020 in met een nieuwe reclamecampagne die op enkele dagen tijd viraal is gegaan op sociale media. Onder de slogan "We hebben allemaal iets om te delen bij een kopje Douwe Egberts koffie" stelt een dochter haar nieuwe vriendin voor aan haar vader.  Het reclamefilmpje werd bedacht door het Brusselse reclamebureau BBDO.

  In het filmpje is te zien hoe de dochter thuis komt met haar nieuw lief en naar haar kamer vlucht als ze haar vader hoort thuiskomen. Die kan nog maar net een glimp van het verliefde koppel opvangen terwijl ze de trap oplopen. De vader stuurt zijn dochter een sms-bericht om samen met haar lief een kop koffie te drinken. De vader is enigszins verrast als zijn dochter met een meisje in de keuken verschijnt maar hij reageert op de enige juiste manier.

  Het nieuwe filmpje werd enkele dagen geleden gelanceerd en al snel opgepikt door Twitter en Facebook. De commentaren daar en onder het filmpje op de YouTube-account van Douwe Egberts zijn overwegend positief.

  Bekijk hier de nieuwe tv-spot.

  Lees meer
 • Lilianne Saint-Pierre voor derde keer bovenaan de Homo Top 100

  Soldiers Of Love' van Liliane Saint-Pierre staat voor de 3de keer op nummer 1 in de Homo Top 100, de jaarlijkse online gestemde hitlijst met de 100 beste holebi-hits aller tijden.
  De song zegevierde eerder in 2008 en 2013 en verslaat 'Believe' van Cher, onlangs nog te gast in het Antwerpse Sportpaleis, en 'Euphoria' van Loreen.

  Lady Gaga prijkt met 4 songs in de 16de Homo Top 100, de betreurde George Michael - solo en als onderdeel van Wham! - met 5, maar ABBA spant de kroon met 8 nummers.
  Yasmine is, 10 jaar na haar plotse overlijden, de enige Vlaamse artiest die 2 maal de lijst haalt.

  Homo Top 100-party in Antwerpen
  Wil je de volledige top 100 te weten komen? Daarvoor moet je op zaterdag 9 november vanaf 23 uur op de Homo Top 100-party in Antwerpen zijn.

  Het feestje in Cargo Club (Red & Blue) wordt georganiseerd door Enig Verschil (de Antwerpse jongerenvereniging voor holebi's en transgenders) en de hetero's van The Breakfast Club, en verwelkomt uitdrukkelijk ook vrouwen en hetero's.

  Lees ook: Dit is de top 30 van de Homo top 100 van 2018

  Dit is de top 30 van dit jaar:

  1: Soldiers Of Love - Liliane Saint-Pierre

  2: Believe - Cher

  3: Euphoria - Loreen

  4: Why Tell Me Why - Anita Meyer

  5:Arcade - Duncan Laurence

  6: Born This Way - Lady Gaga

  7:I Will Survive - Gloria Gaynor

  8:Dancing Queen - ABBA

  9:Sissy That Walk - RuPaul

  10:This is me- The Greatest Showman

  11:…Baby One More Time - Britney Spears

  12:Diep - Get Ready!

  13:Wake Me Up Before You Go-Go - Wham!

  14:King - Years & Years

  15:Tous Les Mêmes - Stromae

  16:Poker Face - Lady Gaga

  17:Alexandrie, Alexandra - Claude François

  18:Lay All Your Love On Me - ABBA

  19:Take Me To Your Heaven - Charlotte Nilsson

  20:5, 6, 7, 8 - Steps

  21:Don't Leave Me This Way - Communards

  22:I Want To Break Free - Queen

  23:I'm Coming Out - Diana Ross

  24:Rise Like A Phoenix - Conchita Wurst

  25:Vogue - Madonna

  26:Bad Romance - Lady Gaga

  27:Desire - Years & Years

  28:Diva - Dana International

  29:Zeil Je Voor Het Eerst - Bart Kaëll

  30:Freed From Desire - Gala

  Lees meer
 • Antwerpse cruising bar The Kinky's gesloten

  De Kinky's, waarschijnlijk de bekendste en één van de oudste fetisj en cruisingbars van Antwerpen is momenteel gesloten. Op de website en op de deur van de club in de Lange Beeldekensstraat is te lezen dat de club voorlopig door externe omstandigheden gesloten is. Volgens onze informatie zouden een erfeniskwestie en een nieuwe benodigde vergunning voor de club ervoor gezorgd hebben dat ze (voorlopig) de deuren moeten sluiten.

  The Kinky's is net als The Boots  een momument in het uitgangsleven voor homoseksuele mannen. Vooral op maandag was het een hotspot in het Antwerpse uitgangsleven. De club lag ook op enkele honderden meters van het Centraal Station en had hierdoor een zeer uiteenlopend cliënteel van Antwerpenaren tot pendelaars die na een werkdag nog wat seksuele spanningen kwijt moesten.

  Roger, de eigenaar en oprichter van The Kinkys begon 45 jaar geleden met de bar en had daarvoor nog het café The Funnies. Sinds enkele jaren werd hij achter de bar vervangen door Sanito, die ook de dagelijkse uitbating voor zijn rekening nam. Roger kwam, tot aan zijn dood begin augustus, nog bijna dagelijks langs in de club. Hij stierf op 4 augustus op 66-jarige leeftijd in het UZ Antwerpen.

  Een combinatie van problemen rond de erfenis en de hoge kosten die gepaard gaan met de vernieuwing van de  vergunning van de Kinky's hebben, volgens onze bronnen, ervoor gezorgd dat The Kinky's de deuren moest sluiten. 

  Foto: Facebook 

  Lees meer

Laatste nieuws

Populairste