Bram Bierkens gaat volgend jaar op zoek naar nieuwe Mister Gay Europe

Volgend jaar in augustus  tijdens Amsterdam Pride wordt ook de zestiende Mister Gay Europe gekozen. De organisatie zal in handen zijn van Bram Bierkens, die ook jaarlijks de Mister Gay Belgium verkiezing organiseert. Van 29 juli tot en met 2 augustus wordt er gezocht naar een opvolger voor de huidige titelhouder de Nederlander Tim Küsters. Vanaf vandaag kunnen kandidaten voor de titel van Mister Gay Europe zich melden.

De competitie wordt na een rustjaar nog grootser, spannender en veelzijdiger dan ooit tevoren, met een uitgebreid programma dat deelnemers en toeschouwers meeneemt op een ontdekkingstocht door Amsterdam, terwijl ze worden ondergedompeld in de gastvrije Pride-vibe van Amsterdam. Naast de vele activiteiten en opdrachten die de deelnemers doorlopen, waaronder workshops, panelgesprekken en teambuilding activiteiten, krijgen ze ook de kans om de rijke cultuur en diversiteit van Amsterdam te ervaren. De ultieme winnaar kan zich verheugen op een indrukwekkend prijzenpakket, met als kroonjuweel een 9-daagse Vacaya Cruise langs de Middellandse Zeekust. Een unieke kans om niet alleen een rolmodel te worden voor de LGBTQ+-gemeenschap, maar ook om nieuwe avonturen te beleven.

De inschrijvingen zijn vanaf vandaag geopend! Heb jij wat nodig is om de volgende Mr Gay Europe te worden? Dit is je kans om jezelf te bewijzen, een stem te zijn voor de LGBTQ+-gemeenschap en om onderdeel te worden van een uniek evenement dat de waarden van diversiteit en inclusiviteit viert. Aanmelden kan via de website van Mister Gay Europe.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste