Queen en Adam Lambert eren zorgverstrekkers in nieuwe versie van We are the Champions

Queen en Adam Lambert hebben een nieuwe  versie van hun legendarische hit "We Are the Champions" vanuit hun respectievelijke woningen in Londen en Los Angeles opgenomen. De opbrengst van het nummer gaat naar een speciaal fonds van de Wereldgezondheidsorganisatie. Met dit fonds kunnen medische uitrustingen, testkits en opleidingen voor zorgverstrekkers over de hele wereld worden gekocht en voorzien.

De nieuwe versie van de klassieker kwam er tijdens een online jam-sessie waarin Brian May, Roger Taylor en Adam Lambert het nummer speelden. Halfweg veranderde Adam Lambert de tekst ‘we are the champions’ in ‘you are the champions’.  Fans die de jam-sessie online zagen waren enthousiast en riepen de Queen leden op om deze versie uit te brengen. 

De bijhorende videoclip werd samengesteld met beelden die de drie leden zelf maakten met hun telefoon, beelden van lege pleinen wereldwijd en beelden van zorgverstrekkers. De nieuwe versie is vanaf vrijdag verkrijgbaar.

 

 

 

Deel dit artikel via:

Steun Gaylive.Be met een donatie

Sinds 2001 krijgen we maandelijks duizenden bezoekers over de vloer. Om Gaylive.Be te kunnen blijven onderhouden en uitbouwen hebben we jullie hulp nodig. Steun Gaylive met een kleine donatie. Iedere donatie, klein en groot, is nodig om Gaylive.Be zoveel mogelijk gratis te houden. Alvast bedankt!
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste