Media

 • Bulgarije wint volgens de Europese gay tv-kijkers Eurovisie 2020

  Volgens de kijkers van  OUTtv zou Bulgarije dit jaar het afgelaste Songfestival hebben gewonnen, dat blijkt uit de jaarlijkse verkiezing die de zender hield onder haar publiek.

  Dit jaar werd er voor het eerst ook om de mening van een vakjury gevraagd, bestaande uit Eurovisie-iconen zoals winnares Conchita Wurst (Oostenrijk) en oud-deelneemster voor Finland Krista Siegfrids. Uit de gecombineerde resultaten van de vakjury en het OUTtv-publiek kwam de Bulgaarse Victoria met haar liedje “Tears Are Getting Sober” als winnaar uit de bus. 

  De winnende inzending bij de vakjury was het IJslandse “Think About Things” van Daði Freyr & Gagnamagnið. Maar, door een overweldigende steun van de duizenden OUTtv-kijkers voor Bulgarije, eindigde het melancholische “Tears Are Getting Sober” op de eerste plaats. IJsland behaalde bij het publiek de vierde plaats. Winnares Victoria reageert verheugd op haar overwinning. In het OUTtv-programma The Road To Eurovision bedankt ze het publiek van de zender voor hun steun. “Jullie steun betekent veel voor me en brengt vreugde aan de mensen die mijn Eurovisie-deelname steunen.”

   In de uiteindelijke uitslag van de poll staat Zwitserland op een tweede plaats, Litouwen eindigde als derde. De vakjury bestond zoals gezegd uit verschillende Eurovisie-experts. Naast de eerdergenoemde oud-deelnemers vertegenwoordigde Franklin Brown (1996) Nederland als jurylid. Verder zat ook de Griekse deelneemster van dit jaar, Stefania, in de jury, die uiteraard niet op haar eigen nummer mocht stemmen. Ook OUTtv-gezicht Jens Geerts (België) en voormalig “head of delegation” voor Israel, Alon Amir, zaten in de vakjury.

  Lees meer
 • Nieuwe reeks geeft inkijk in relatie van Luc Appermont en Bart Kael

  Donderdag start op VTM de gloednieuwe, tweedelige reeks rond Luc Appermont en Bart Kaëll. In Luc & Bart - Een Paar Apart geven zij om 21.05 een unieke kijk in hun levens- en liefdesverhaal. Persoonlijke vriend des huizes Jonas Van Geel spreekt de 2 afleveringen aan elkaar.

  Al 40 jaar delen Luc en Bart lief en leed met elkaar, maar dat hielden ze wel 30 jaar lang verborgen voor de buitenwereld. Waarom bleef hun liefde zo lang verborgen? Hoe leerden ze elkaar kennen? Wat hebben ze op professioneel vlak voor elkaar betekend? Naar aanleiding van Lucs 70ste verjaardag afgelopen najaar vertellen ze samen met bekende vrienden en collega’s zoals Kürt Rogiers, Bart Peeters, Staf Coppens, Sam Gooris & Kelly Pfaff, Willy Naessens en Steven Van Herreweghe over hun liefde en over de professionele weg die ze de voorbije 40 jaar samen hebben afgelegd. 

  Luc & Bart - Een Paar Apart: vanaf donderdag 23 april 2020 om 21.05 bij VTM
  Lees meer
 • Gunther Levi en Sven de Ridder trouwen in laatste aflevering van #LikeMe

  In de laatste aflevering #TheWedding van het tweede seizoen van de populaire Ketnet serie #LikeMe  gaat het trouwfeest van Philippe (Sven De Ridder) en Olivier (Gunther Levi) na een moeilijke start dan toch door. Alle vrienden helpen om het in goede banen te leiden. Caro ontdekt eindelijk wie er achter de boodschappen van Kristel zat. Een geslaagd feest eindigt met veel liefde en vuurwerk. Gunther en Sven geven het beste van zichzelf tijdens het nummer 'Het allermooiste' van Garry Hagger. 

  In de laatste aflevering zingen Sven De Ridder (als Philippe) en Gunther Levi (als Olivier) samen 'Het allermooiste', een nummer van Garry Hagger. Gunther kijkt alvast uit naar het derde seizoen:

  Gunther Levi: "Het tweede seizoen was weer enorm leuk om aan mee te werken. Het aanzoek en het trouwfeest was super, met Sven samenwerken is en blijft zeer aangenaam (hij is een schat van een echtgenoot). Ik zit al te wachten op een vervolg, en het zal terug met volle goesting zijn!"

  Eerder in het seizoen vroeg Olivier (Gunther Levi) zijn vriend Philippe (Sven De Ridder) zingend ten huwelijk met 'Trouw met mij'.

  Lees meer
 • CORONAVIRUS: Mister Gay Belgium finale uitgesteld naar augustus

  Ook het Mister Gay Belgium gala van 23 mei wordt omwille van het coronavirus uitgesteld naar 15 augustus. Dat laat de organisatie ons weten. Eerder werd ook al de Belgian Pride, die op dezelfde dag in Brussel zou plaatsvinden, verplaatst naar 29 augustus. De organisatie van Mister Gay Belgium bekeek  de afgelopen weken met argusogen de evolutie en situatie  van de coronacrisis maar besloot uiteindelijk toch om de finale uit te stellen. Op die manier  wordt de gezondheid van crew, finalisten en gasten voorop gesteld.

  "Het was voor onze vereniging een heuse klus en géén eenvoudige opdracht om deze verplaatsing praktisch allemaal op zo'n korte tijd te realiseren, maar zijn er van overtuigd dat we samen en dankzij de flexibiliteit van vele, toch op deze manier kunnen verder bouwen aan dit jaarlijkse mooie en nog steeds nodige MGB project", zo laat organisator Bram Bierkens weten. "We hopen alvast dat we iedereen in betere tijden opnieuw mogen verwelkomen op zaterdag 15 augustus in Theater Elckerlyc op een bruisend Mr Gay Belgium Final Gala."

   

  Lees meer
 • Queen en Adam Lambert stellen hun concert in Antwerpen met een jaar uit

  Ook voor Queen en Adam Lambert komt de wereldwijde coronacrisis ongelegen. De groep zou immers op 24 mei in Italië aan een Europese tournee beginnen en op 28 mei neerstrijken in het Sportpaleis van Antwerpen. De hele Europese tour is nu met een jaar uitgesteld. De nieuwe datum voor hun concert in Antwerpen is nu 27 mei 2021. Dat laat de groep weten in een persmededeling. 

  De afgelopen zes weken maakte de band, in de nasleep van de release van de film Bohemian Rhapsody, vooral Zuid-Korea, Japan, Nieuw-Zeeland en Australië onveilig. In Australië deden ze ook mee aan de benefiet voor strijd tegen de bosbranden in Sydney door hun iconische 22 minuten durende ‘Live Aid’ set te spelen.

   

   

  Na Antwerpen op 27 mei 2021 trekt de groep naar Amsterdam voor twee concerten in de Ziggo Dome van Amsterdam (28 & 29 mei 2021)

   

  Lees meer

Laatste nieuws

Populairste