Podcastreeks over coming-out genomineerd voor NTR Podcastprijs

De podcastreeks die Marie van Uytvanck (21) maakte als bachelorproef over haar coming-out is genomineerd voor de NTR Podcastprijs 2020. De andere genomineerden zijn  Renee Demeulemeester, Misha Melita, Joost Schulte, Sanne van Otten, Djuna Kramer, Max-Lena Vanden Eynde, Josia Brüggen, Thomas van Veen en Ischa den Blanken. Wie met de prijs gaat lopen bepaald het publiek door te stemmen op Facebook.

In de vijf korte afleveringen spreekt Marie van Uytvanck met verschillende mensen waarnaar ze de afgelopen jaren opkeek en die haar inspireerden om haar verhaal te vertellen en natuurlijk ook met haar vriendinnen en jongere zus over hoe ze uit de kast kwam.

De NTR Podcastprijs is de aanmoedigingsprijs voor jonge podcastmakers uit Nederland en België. De genomineerde podcasts zijn in de zomer te beluisteren in Radio Doc op NPO Radio 1. Onder de prijzen die de genomineerden kunnen winnen zit een montage cursus, professionele opname-apparatuur of een bezoek aan het internationale audiofestival Prix Europa in Berlijn. Op de Facebookpagina van de NTR Podcastprijs staan alle genomineerde podcasts opgelijst in verschillende posts. De post met de meeste likes gaat op het einde van de zomer met een zelfgekozen prijs lopen. 

Stemmen op de podcastreeks van Marie van Uytvanck kun je doen door deze Facebook-post te liken.

Lees ook: Studente journalistiek komt uit de kast tijdens haar bachelorproef

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste