Dit zijn de twaalf kandidaten die strijden voor tiende titel van Mister Gay Belgium

Dinsdag werden in de Antwerpse zaal AthenA  de “gouden 12” Mr. Gay Belgium-finalisten voor de editie 2024 voorgesteld. Dit jaar wordt het een feesteditie want reeds voor de tiende keer wordt er een mister Gay Belgium verkozen.

Aan de oproep om de nieuwe Mr. Gay Belgium te worden gaven maar liefst 93 mannen een positief gevolg. Zij verschenen op zaterdag 20 april 2024 voor een professionele jury in het Domein Polderwind in Zuienkerke . Na een reeks uitdagende proeven werden de "gouden 12" finalisten zorgvuldig geselecteerd. 

De Mister Gay-organisatie gaat voor het tiende jaar op rij op zoek naar een man met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en bovenal een ambassadeur, rolmodel die gebeten is door de LGBTQI-thematiek.

De kandidaten zullen zich gedurende 4 maanden actief inzetten voor en binnen de LGBTQI-gemeenschap met als afsluiter een finale gala dat zal plaatsvinden op zaterdag 24 augustus 2024 in het hart van Antwerpen, PLAY Zuid.

Om de tiende verjaardag te vieren komt er ook een podcast waarin de tien vorige misters Gay Belgium over hun ervaringen komen vertellen.

Dit zijn de twaalf finalisten:

 

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste