Zakelijk

 • Maskara start crowdfundingactie om te overleven

  Danny Calander, beter bekend als Zsa Zsa L'Amor, heeft een crowdfunding gestart om de bekende showtempel Maskara te redden. Dit jaar bestaat de zaak 19 jaar maar helaas ziet de toekomst er somber uit.

  De eigenaar van het pand in Borsbeek waar het ambiancerestaurant gevestigd is heeft laten weten dat hij het wil verkopen. De afgelopen drie jaar investeerde Danny en zijn vennoot in het gebouw. Daarbovenop komt dan nog eens het feit dat de zaak al meer dan een jaar gesloten is door de coronapandemie.

   

  "Na 1 jaar Corona zijn de eigen middelen uitgeput en we hopen op de massale steun van fans, sympathisanten, vrienden en iedereen die ooit een fijne avond beleefd heeft en of nog een dolfijne avond wil beleven in Maskara", zo schrijft Danny op zijn eigen Facebookpagina. "Deze showtempel bestaat reeds 19 jaar en is een begrip in de wijde omtrek en ver daarbuiten. Steeds ambiance, vrolijkheid, humor en gewoon een avond plezier onder vrienden met heerlijk eten."

  Om de zaak te redden is Danny dus een crowdfunding begonnen. Iedereen die dat wil kan hier een bijdrage leveren.  Voor de mensen die geen creditcard hebben mogen altijd rechtstreeks storten op de geblokkeerde rekening met volgende nummer: BE61 7506 9979 2417.

  foto: Facebook

  Lees meer
 • Brusselse LGBTQ-horeca start crowdfundingcampagne om te overleven

  De Brusselse LGBT-horecazaken zijn een gezamelijke crowdfundingactie gestart om de coronacrisis te overleven. Een jaar geleden werd in heel wat etablissementen de laatste pint getapt en voor vele (LGBTQ) cafés in Brussel staat het water nu aan de lippen.  De LGBTQ-bars die de krachten hebben gebundeld in de vereniging Syndigay hebben nu via het Grownfunding platform een inzamelingsactie opgestart. Doneren kan via www.growfunding.be/zuur. Op die manier kan je de volgende organisaties en LGBTQ-horecazaken steunen: The Belgian Pride, Chez Maman,  Café Charbon, Station Bxl, C'est Ma, Tournée Bearzone, Le Baroque, Jungle Bar, Amalgame, The Crazy Circle, Le Dolores, Castro Brussels, The Green Man, Finest Cocktail Bar en La Reserve.

  Lees meer
 • Mister Bear Belgium brengt eigen berenbier op de markt

  Mister Bear Belgium Jurgen Claus brengt deze maand zijn eigen bier op de markt. Hij omschrijft zijn bier, dat de naam Berros meekreeg, als een  heerlijk, volmondig witbier met een kruidige toets.  De opbrengst van het bier wordt gebruikt om de beren te verzorgen die  verzorgd en opgevangen worden in het dierenpark Zonnegloed.

  Na zijn verkiezing tot Mr. Bear Belgium startte Jurgen Claus een vrijwilligersproject op en kwam hij met het idee op de proppen om een berenbier op de markt te brengen. Het woord Berros verwijst naar de naam van één van de drie beren die verzorgd worden in het dierenpark Zonnegloed. Het is een toevluchtsoord waar in- en uitheemse dieren in nood terecht kunnen.  Met de opbrengst zal hij zijn steentje bij  dragen tot het steunen van deze beer en dieren in nood in het algemeen. Het woord Berros is ook de Spaanse vertaling van waterkers.

  Jurgen koos voor een witbier met een kruidige toets die bekomen wordt door de toevoeging van ingrediënten waar een echte beer van houdt. Namelijk kruiden (koriander), bessen (jeneverbes), wortel (gember), gras (limoengras), waterkers en honing van de Buckfastbij van een lokale imker. Het bier wordt gebrouwen door brouwerij Canarus in Deinze.

  Het nieuwe bier is vanaf 20 maart te verkrijgen maar kan nu reeds bij Jurgen Claus besteld worden via een persoonlijk Facebook-bericht of via de Facebookpagina van Berros. Voor een doos met 24 flessen van 33 centiliter betaal je 44 euro. Jouw bestelling kan worden geleverd in Gent, Antwerpen,Brussel en Deinze.

  Lees meer
 • Ga rechtstreeks naar de Red&Blue, ga niet langs start, u ontvangt geen 1000 euro

  De Antwerpse homodancing Red&Blue / Cargo club prijkt binnenkort op een een nieuwe versie van Monopoly. Dat laat eigenaar Nourdin Ben Sellam via de sociale mediakanalen van zijn dancing weten. 

  De Red&Blue was één van de 42 dancings die de afgelopen maand om één van de elf nog beschikbare plaatsen op het spelbord streden.

  "Dankzij jullie steun hebben wij een plaats op er bord bemachtigd! Ik kijk er al naar uit om het spel te spelen!.Het spel zal beschikbaar zijn rond oktober/november. Graag wil ik jullie samen met het ganse Red & Blue team bedanken om massaal voor ons te stemmen want we hebben minstens 10% van de stemmen behaald.Het is een een leuk gegeven dat jullie Red & Blue zo massaal in jullie hart dragen en het nu een plaats heeft in het iconisch bordspel!"

   

  Lees meer
 • Wordt de Red & Blue een Monopoly discotheek?

  Volgend jaar komt er een nieuwe Monopoly versie op de markt die rond de bekendste discotheken van ons land zal draaien. Elf legendarische danstempels hebben reeds een plaatsje gekregen op het spelbord. Dat betekent dat er nog elf lege vakjes zijn. Maar liefst 42 bekende danstempels van vroeger en nu strijden voor één van die elf plaatsen. Onder hen ook de Red & Blue in Antwerpen. De concurrentie voor de elf beschikbare plaatsen is groot. Als enige LGBT-dancing moet de Red & Blue het onder meer opnemen tegen de Antwerpse danstempels Zillion, Noxx, Fill Collins club en Café D'Anvers.

  Jij kunt mee bepalen of de Red & Blue het spelbord haalt door hier te stemmen. Het nieuwe Monopoly spel komt in het voorjaar van 2022 uit.

  Lees meer

Laatste nieuws

Populairste