Met Travitude en Mister Gay Europe Tim Küsters naar Europride in Thessaloniki

Dit jaar gaat de Europride door in het Griekse Thessaloniki. Het nieuwe LGBTQ+ reisbureau Travitude organiseert samen met de huidige Mister Gay Europe Tim Küsters van 26 juni tot 30 juni 2024 een reis naar Griekenland zo dat ook jij de Europride kunt bijwonen en de een na grootste stad kunt verkennen. 

Travitude organiseert een intieme groepsreis voor een kleine groep. Zo wordt er op 26 juni vanuit Brussel naar Thessaloniki gevlogen waar je per privétransfer naar het boetiekhotel Metropolitan*** gebracht wordt. Na het inchecken verkennen worden daarna de hipste plekjes en de leukste gaybuurten van Thessaloniki ontdekt. Op dag twee en drie staan enkele tours op het programme. Zo is er op 27 juni een Queer Walking Tour langs de hoogtepunten van Thessaloniki en langs de verschillende Pride-activiteiten en worden je smaakpapillen uitgedaagd met  de diverse lokale gastronomie tijdens een heerlijke foodie tour, gevolgd door een traditionele lunch in een gezellige taverne.

Daarna is het tijd voor de Europride zelf. Zo wordt er deelgenomen aan de Pride March door het centrum van Thessaloniki  en ’s avonds is het verzamelen geblazen voor het 'main concert' van Europride met grote namen die binnenkort worden aangekondigd. Op 30 juni is het tijd om terug te vliegen naar Brussel. Na het uitchecken bij het hotel geniet je van de laatste zonuren, afhankelijk van je vluchttijden. Vervolgens vlieg je vanuit Barcelona terug naar huis, met mooie herinneringen aan een bruisende vijfdaagse in Thessaloniki.

Voor deze groepsreis naar Thessaloniki is er slechts plaats voor twaalf personen. De eerste  vijf personen ontvangen een korting van 50 euro. De prijs is 929 euro per persoon (879 euro pp voor de eerste vijf deelnemers), inclusief heen- en terugvlucht, hotelaccommodatie, excursies, toegang tot Pride-evenementen en parties, lokale LGBTQ+ begeleiding, en reisbijstandsverzekering.

Meer informatie vind je via de Travitude-website.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste