Specials

 • Red & Blue-uitbater boos op de Campus Cup

  Ondanks de geruchten die de ronde doen over het faillissement van de Red & Blue /Cargo Club is eigenaar Nourdin Ben Sellam formeel. “Wij zijn niet failliet.” De club is momenteel, net als alle andere nachtclubs wel gesloten omwille van de coronamaatregels.

  Nourdin werd de afgelopen dagen overstelpt met vragen over zijn zaak nadat in de Canvas schoolquiz de Campus Cup op 8 juni  een vraag voorbij kwam waarin beweerd werd dat de Red & Blue failliet was.

  “We kregen afgelopen tijd veel ongeruste berichten dat Red & Blue / Cargo Club failliet zou zijn”, schrijft Nourdin op Facebook. “We weten vanwaar deze geruchten komen maar we kunnen u gerust stellen, wij zijn niét failliet.”

  "Maandag 8 juni werden we vermeld in het Canvas programma de Campus Cup van Woestijnvis waar zij hadden gezegd dat Zillion, Red & Blue & Noxx niet meer open zijn en dat mensen nu kunnen gaan feesten in een andere club in Antwerpen Ik kan jullie verzekeren dat wij niet blij zijn met deze vermelding en dat wij hier al contact hebben opgenomen met de zender en de programma-makers maar nog steeds geen deftige reactie hebben gekregen.

  Lees meer
 • #NewMusicSaturday:Global Pride editie met onder andere Adam Lambert, Courtney Act en Kesha

  Normaal gezien zetten we regelmatig op zaterdag  nieuwe nummers van LGBT-artiesten of artiesten met een grote aanhang in onze gemeenschap in de kijker, maar omwille van Global Pride doen we dit deze week voor een keer op zondag. Reden hiervoor is dat we enkele nummers en optredens van artiesten tijdens de live-stream ook in deze rubriek wilden opnemen.  De meeste nummers in deze rubriek kun je ook beluisteren via onze #NewMusicSaturday playlist op Spotify.

   

  Voor diegene die het gemist heeft: Global Pride was de virtuele vervanger voor de meer dan 500 LGBTQ-prides die wereldwijd door COVID19 werden afgelast of uitgesteld. Op zaterdag 27 juni werd ondermeer op YouTube  een 24-uur durende uitzending in elkaar gebokst met muziek, steunbetuigenissen, kortfilms, dragperformances, activistische boodschappen en nog veel meer uitbreiden hele wereld. Één van de hoogtepunten was de main stage show, die enkele keren werd herhaald met onder meer optredens van Adam Lambert, de B52’s, Kristine W en Calum Scott en toespraken van verschillende politici en  wereldleiders. 

  Dit zijn de optredens waarvan we onder de indruk waren en die we je niet willen onthouden.

  Adam Lambert - Mad World

  Ryan Cassata -Daughter

  Keisha -Rainbow  Keiino - I wanna dance with Somebody

  Todrick Hall - Masks, Gloves, Soap, Scrubs

  Kinsey Sicks - Sound of Silence

  Courtney Act- One Tonight

  Lees meer
 • MGM Resorts in Las Vegas opent haar deuren

  Nadat MGM Resorts in Las Vegas eerder dit jaar haar deuren sloot vanwege het Covid-19 virus, gaan de volgende hotels deze maand weer open: Bellagio, MGM Grand, New York-New York, Luxor, Excalibur, Mandalay Bay en ARIA. Aan de hand van een zevendelig veiligheid- en gezondheidsplan wordt het gezondheidsrisico geminimaliseerd om gasten een zorgeloos verblijf te bieden.

  Bill Hornbuckle, CEO van MGM Resorts: “Toen we onze medewerkers weer mochten verwelkomen en we onze deuren konden openen voor gasten was het erg fijn voor ons om de energie in Las Vegas weer te zien en te voelen. Onze gasten hebben een geweldige tijd en vinden het fijn om terug te zijn in de stad waar ze zo van houden. We kijken er naar uit meer van onze medewerkers weer aan het werk te krijgen en de Las Vegas-ervaring verder te verbeteren met de andere resorts.”

  MGM Resorts heeft, in samenwerking met medische en wetenschappelijke experts, protocollen en procedures ontwikkeld om de verspreiding van het virus tegen te gaan, gasten en werknemers te beschermen en snel te reageren op mogelijke nieuwe gevallen. 

  Een aantal hotels is eerder deze maand al heropend en sommige volgen in de aankomend maand.

  MGM Resorts is één van de actieve sponsors van het Gay and Lesbian Community Center in Nevada en van de jaarlijkse gaypride in Las Vegas.

   

  Lees meer
 • Joel Schumacher filmregisseur en producent (29 augustus 1939 - 22 juni 2020)

  Joel Schumacher is een Amerikaanse filmregisseur, scenarioschrijver en filmproducent die in de jaren tachtig en negentig de ene na de andere hitfilm scoorde waaronder ’St. Elmo's Fire', 'The Lost Boys', 'A Time to Kill' en 'Falling Down'. 

  Hij was verantwoordelijk  de omdat hij de in de jaren 80 en 90 de populaire Batman franchise in de vernieling hielp door toe te geven aan de eisen van speelgoedfabrikanten om de Batman-films familievriendelijker te maken. In een interview zei de regisseur dat hij met 'Batman Forever' en 'Batman & Robin' daarmee te ver ging. Critici maakten de beide films met de grond gelijk. Voor Batman & Robin werd  hij genomineerd voor de Razzie Award voor slechtste regisseur. 

  Na de Batman flops maakte Schumacher geen blokbusterfilms meer maar keerde hij terug naar meer minimalistischer films zoals ‘8mm’, ‘Tigerland’, ‘Phonebooth’ en ‘Falling Down’.  'Falling Down' met Micheal Douglas in de hoofdrol werd geselecteerd voor de competitie op het festival van Cannes.

  Tussen zijn verschillende films regisseerde hij ook verschillende videoclips voor onder meer INXS, Lenny Kravitz en Seal.

  Ook ging hij vaker voor televisie werken en regisseerde een aantal afleveringen van het eerste seizoen van Netflix-hit 'House of Cards'. 

  Schumacher was tijdens het grootste deel  van zijn leven zeer openlijk over zijn seksleven. In verschillende interviews, onder meer bij de HuffPost, verklaarde hij dat hij met ongeveer 20.000 mannen seks had gehad tijdens zijn leven. 

  Schumacher begon zijn carrière in de jaren zeventig als kostuumontwerper. Zijn grootste successen in de bioscoop waren 'Falling Down', met Michael Douglas als een gewone man die op een dag in de file doordraait van alle ellende in de wereld, en 'A Time to Kill', een grimmige John Grisham-verfilming over een raciale moord in het zuiden van de VS. 'Falling Down' werd geselecteerd voor de competitie op het festival van Cannes.

  Zijn laatste grote klussen deed de openlijk homoseksuele Schumacher voor televisie: hij regisseerde een aantal afleveringen van het eerste seizoen van Netflix-hit 'House of Cards'. 
  Joel Schumacher stierf op 80-jarige leeftijd in 2020 aan kanker.

  Lees meer
 • Divino Amor

  Brazilië, 2027.
  Een diep religieuze vrouw gebruikt haar job op de burgerlijke stand van de stad om koppels een echtscheiding uit het hoofd te praten. In afwachting van een teken van God, als beloning voor haar werk van naastenliefde, bevindt ze zich plots in een wel heel benarde situatie….die haar dan toch dichter bij God brengt. 

  “Brazilië was veranderd, het grootste evenement in het land was niet langer carnaval, maar het feest van de Allerhoogste Liefde, de verlossing van het lichaam, de zuiverste gevoelens, geloften van eeuwige liefde, in afwachting van de terugkeer van de Messias.”
  De derde speelfilm van Gabriel Mascaro (NEON BULL) is een controversiële, erotische, futuristische gospel en tevens een intelligente aanklacht tegen het groeiende conservatisme in Brazilië. De film werd vertoond op het Sundance Festival in de World Cinema Dramatic Competition en in de Panorama-sectie op de 69e Berlinale.

  Lees meer

Laatste nieuws

Populairste