Marc Almond zegt af voor Antwerp Pride

Headliner van het Closing Festival van Antwerp Pride Marc Almond stuurt zijn kat naar Antwerpen. Dat hebben zowel de zanger van Soft Cell als de organisatie van Antwerp Pride bekend gemaakt. Marc Almond zal wel zaterdag optreden op het Nostalgie Beach festival in Middelkerke.Door een communicatieprobleem met het management zal hij niet optreden op Antwerp Pride.

Marc Almond bevestigde de geruchten dat hij niet zal optreden via Twitter gisteren. In een persbericht van Antwerp Pride over de programmatie van het openingfestival en het closingfestival werd het bericht  summier bevestigd. Almond zou het Closing Festival en Antwerp Pride zondag afsluiten met een optreden.

 

Zowel het Love United Festival op zaterdag  als  het Closing Festival op zondag gaan door op het nieuwe festivalterrein op de Gedempte Zuiderdokken dat groter is dan het festivalterrein aan het Steenplein dat vorig jaar gebruikt werd. Door de uitbreiding is er ook heel wat ruimte voor een uitgebreid Rainbow-village en een grotere foodcourt en de attractie Skyfall, waarbij je een vrije val beleeft van 12 meter hoogte.

 

Net als vorig jaar zijn er ook twee podia voorzien.

 

Zaterdag Love United Festival

Op zaterdag begint het Love United Festival om 15.00 uur. De eerste delegaties van de Antwerp Pride Parade zullen rond 16 uur aan het festivalterrein toekomen.

 

Op zaterdag is de line-up van de Love Stage als volgt:

-DJ QUIVR
-Pannekoek
-D-Club-Beloved
-Trinxx
-Kate Ryan
-The One Beat Collective
-HIM

De line up van de United Stage wordt verzorgd door Le Zoo & Woodpop ism Cargo Club met dj’s:

-Olsan Twins
-Ilse Liebens
-Anita Summer
-Justin Spears

 

Zondag Closing Festival

De laatste dag van Antwerp Pride wordt ingezet met een  een Antwerp Pride Brunch vanaf 11.30 uur. Vervolgens begint om half twee het Closing Festival Op de Love Stage treden achtereenvolgens op:

-Pink Noise
-Get Ready
-United Queens
-Belgian Music Society
-Kiss of the Spiderwoman
-Sandra - Faith
-Geena Lisa & Andrea Croonenberghs met hun eerbetoon aan Yasmine
-Sofie
-Jaouad Messias
-Ivann met zijn tribute aan George Michael
-Charlotte Perrelli

 

Op de United Stage ziet de line up er als volgt uit

-Tessa Dixon
-Amery
-Juicy
-Vive La Fête

 

De presentatie is in handen van Nathalie Delporte, Hind Eljadid en Jaouad Alloul.

 

Na het Closing Festival is Antwerp Pride nog lang niet afgelopen. Zowel op zaterdag als zondag zijn er nog de vele afterparties rond het festivalterrein en in de binnenstad.

 

Deel dit artikel via:

Steun Gaylive.Be met een donatie

Sinds 2001 krijgen we maandelijks duizenden bezoekers over de vloer. Om Gaylive.Be te kunnen blijven onderhouden en uitbouwen hebben we jullie hulp nodig. Steun Gaylive met een kleine donatie. Iedere donatie, klein en groot, is nodig om Gaylive.Be zoveel mogelijk gratis te houden. Alvast bedankt!
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste