MGB Diversiteitscampagne | Love Makes A Family

852 Bekeken
Gepublisheerd

Diversiteitscampagne 2016 | Holebi-ouderschap & draagmoederschap.
www.mrgaybelgium.be

Als voorstander van het homohuwelijk en de mening dat 2 vrouwen of 2 mannen even goed een kind kunnen opvoeden en een warme thuis kunnen geven, wil de regerende Mister Gay Skelte Willems zijn boodschap blijven verspreiden met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek rond holebi-ouderschap en draagmoederschap.

Onder het motto ‘Love Makes A Family’ lanceert hij daarom een campagnevideo waar men aangeeft dat oprechte liefde voor een kind het aller belangrijkste is.
De afgelopen maanden bracht MGV2015 Skelte Willems al een bezoek aan het Vlaams en Federaal parlement waar hij aan tafel zat met o.a. Open VLD en CD&V om het ontbrekende wettelijke kader rond draagmoederschap voor holebi koppels aan te kaarten. In de nabije toekomst volgen de andere partijen.

Met de ‘Love Makes A Family’-campagne wil hij dan ook een warme oproep doen aan alle politieke partijen om werk te maken van een toepassende wettelijke regeling en hiermee een signaal geven aan de maatschappij om holebi ouders en hun kinderen te respecteren, accepteren en waarderen!

Categorie
campagnes
Reacties zijn uitgeschakeld.
Volg ons ook via: