THE BEAR-NAKED CHEF: Pappardelle Pasta met Spek en Erwtjes

819 Bekeken
Gepublisheerd

Onze favoriete halfnaakte kok is net op tijd terug voor Valentijn. In de derde aflevering van zijn kookshow maakt Adrian De Berardinis deze week Pappardelle paste met spek en erwtjes. De inspiratie voor dit gerecht haalt Adrian in het New Yorkse restaurant Bar Pitti. 

 

Ingrediënten (goed voor 4-6 personen)

3 sneden dik gesneden spek

1 pak pappardelle pasta

1/2 zoete of gele ajuin

3/4-1/2 tas erwtjes (vers of diepvries)

2 hele teentjes look

1 tas ongekruide  tomatenpuree 

1/4 tas water

1/2 halve tas zware room of slagroom

4-5 verse blaadjes basilicum

1/4 tas geraspte parmigiano reggiano kaas

Olijfolie

1/4 theelepel chili peper vlokkens

handvol zeezout

peper

Categorie
Lifestyle Bear Naked Chef
Reacties zijn uitgeschakeld.
Volg ons ook via: