Daniel Radcliffe neemt reclamefilmpje op voor hulplijn voor holebi-jongeren

134 Bekeken
Gepublisheerd

Daniel Radcliffe heeft opnieuw een reclamefilmpje opgenomen voor de Amerikaanse Trevor Project hulplijn. Bij het Trevor Project kunnen gepeste holebijongeren terecht voor steun en raad. Het is al de tweede keer dat hij zo een reclamespot inblikt voor het project. De reclamespot werd deze week op de Amerikaanse televisie uitgezonden na een aflevering van van Glee.

 

 

"Ik ben Daniel Radcliffe en ik geloof dat hulp vragen het moedigste is wat iemand kan doen. Als je het moeilijk hebt en hulp nodig hebt, bel dan de Trevor Levenslijn. Het is gratis en vertrouwelijk en getrainde adviseurs zitten klaar om  24 uur per dag en 7 dagen op 7 naar je te luisteren zonder je te veroordelen" zo zegt de Harry Potter acteur in het spotje.

 

Het Trevor Project werd in 1998 in het leven geroepen door de drie filmmakers die in 1994 een Oscar kregen voor hun kortfilm Trevor. De film ging over een homoseksuele tiener die probeert een einde aan zijn leven te maken. In het verleden heeft Radcliffe zijn steun aan holebi's al uitgesproken in verschillende interviews. Zo noemde hij de geruchten over zijn mogelijke homoseksuele geaardheid geweldig.

Categorie
campagnes
Tags
Daniel Radcliffe
Reacties zijn uitgeschakeld.
Volg ons ook via: