Priscilla, Queen of the desert komt naar de Arenberg in Antwerpen

 ‘Priscilla, Queen of the Desert’ komt volgend jaar naar de Arenberg schouwburg in Antwerpen. De musical, gebaseerd op de gelijknamige cultfilm uit 1994, wordt door Inteam  van 7 tot en met 16 januari 2022 gespeeld. Tickets kunnen nu reeds besteld worden.

De musical vertelt het verhaal van drie vrienden, die een tocht doorheen de woestijn in een bus ondernemen, om op de eindbestemming een drag-act op te voeren. ‘Priscilla, Queen of the Desert’ zit boordevol aanstekelijke ’80 en ’90 muziek. Memorabel is de scène waarop het drietal in bloemenpruiken met een Aboriginal rond het kampvuur dansen op de tonen van ‘I Will Survive’. Met die iconische bloempruiken poseert de hoofdcast ook op de eerste visuals die gereleaset worden. Jeroen Logghe (o.a. ‘Blood Brothers’, ‘Scrooge’) speelt de rol van Anthony ‘Tick, Baptiste Vuylsteke (o.a. ‘La Cage Aux Folles’, ‘Scrooge’) die van Adam aka Felicia en Brecht Callewaert (o.a. ‘Tovenaar Van Oz’) vertolkt de rol van transvrouw Bernadette.

Een eerste voorproefje van Priscilla, Queen of the Desert krijg je alvast op de Opening Night van Antwerp Pride in het OLT Rivierenhof op woensdag 11 augustus.

Kaarten kunnen vanaf nu besteld worden, rechtstreeks via www.arenberg.be.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste