Holebifilmfestival gaat voorlopig nog door

Het is ook voor de organisatoren en de vrijwilligers van het Holebifilmfestival van Vlaams-Brabant afwachten of ze dit jaar hun twintigste verjaardag kunnen vieren. Momenteel wordt er achter de schermen nog naarstig doorgewerkt om een volledig programma te hebben tegen de vooropgestelde startdatum van 3 november.

Via een speciale corona-pagina laten de organisatoren weten dat ze de situatie op de voet opvolgen maar dat en dat het voorlopig nog doorgaat. Het filmfestival kan enkel doorgaan als ook alle omstandigheden gunstig zijn, zo staat in de laatste update te lezen. 

Toch zullen er sowieso de gekende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus gevolgd worden zoals het dragen van een mondmasker, afstand houden, en de handen regelmatig ontsmetten.

 

Het Holebifilmfestival is reeds twintig jaar een volkstrekker. Wat twintig jaar geleden in Leuven begon is de paar laatste jaren uitgegroeid tot een filmfestival dat niet alleen in Vlaams-Brabant plaats vindt maar ook in enkele steden in aanpalende provincies.  Vorig jaar gingen meer dan 5000 bezoekers kijken naar de 77 voorstellingen op 24 verschillende locaties over heel het land.

 

Dit jaar gaat het Holebifilmfestival normaal gezien door van 3 tot 27 november.

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste