Holebifilmfestival zet ticketverkoop tijdelijk stop

De organisatie van het Holebifilmfestival zet, na de aankondiging van de verstrengde COVID-maatregelen van vrijdagmorgen, de ticketverkoop voorlopig stop. Dat laat de organisatie via hun Facebookpagina weten. 

Premier Alexander De Croo kondigde vrijdagmorgen verstrengde maatregelen aan om zo de druk op de ziekenhuizen te verlichten. Daarbij zaten ook enkele maatregelen die evenementen treffen. Zo kunnen evenementen blijven doorgaan op voorwaarde dat er anderhalve meter afstand kan gehouden worden tussen de bubbels en dat er mondmaskers gedragen worden. Het publiek in zalen wordt tot 19 november beperkt tot 200 personen.

Vooral die laatste maatregel dwingt de organisatie van het Holebifilmfestival om het één en ander te herbekijken. Zo moeten ondermeer de zaalplannen herbekeken worden van de bioscopen en zalen waar er films vertoond worden.

 

Eerder deze week werd de filmvoorstelling 'Bij Elkaar In Bed' reeds geannuleerd  omdat het theatergezelschap 'Zensationeel' door de vorige week aangekondigde verstrengde maatregelen hun film niet verder kunnen afwerken.

Het Holebifilmfestival gaat van 3 tot en met 27 november door.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste