Markant

 • Politieagenten zetten man voor schut nadat hij hen uitmaakt voor homos

  Een post op de sociale media van de politie Zaanstreek (Noord-Holland) waarin ze reageren op een scheldbericht is viraal gegaan. In het scheldbericht maakte een man de Nederlandse agenten uit voor ‘homos’. De agenten besloten hem publiekelijk op zijn gedrag aan te spreken en meteen ook wat lol te hebben.

  ‘Wij willen jou adviseren een taalcursus te volgen’, reageert de politie. ‘Het meervoud van homo is namelijk homo’s en niet homos.’ Hierop wil het politieteam van de Zaanstreek benadrukken dat iedereen bij hen welkom is. ‘Er zijn inderdaad een aantal collega’s die homoseksueel zijn. Wij zijn trots op de diversiteit binnen ons basisteam.’De politie kon het niet laten om het bericht met een grapje af te sluiten. ‘Ik heb deze collega’s even gesproken en op basis van jouw profielfoto hebben de collega’s geen interesse’, is er te lezen. ‘Wij adviseren je Grindr  te downloaden en een andere openingszin te gebruiken.’

   

  Lees meer
 • Meer dan 10.000 euro opgehaald via crowdfunding voor Folsom Europe Berlijn

  Op minder dan 36 uur is er meer dan tienduizend euro opgehaald voor één van de grootste fetish evenementen in Europa. Maandag middag zette Darklands-organisator Jeroen Van Lievenoogen een crowdfundingsactie op Folsom Europe te redden.

  Omdat Folsom Europe vorig jaar niet kon doorgaan kwam het evenement in financiële problemen. "Folsom is een evenement dat steunt op liefdadigheid. Dat betekent dat ze geen financiële reserves hebben waarop ze kunnen terugvallen", zo liet Jeroen Van Lievenoogen weten in het filmpje waarin hij iedereen oproept om een donatie te doen.  "Ook zijn er momenteel ook geen mogelijkheden om nieuwe sponsorcontracten af te sluiten en advertenties te verkopen. Die dienen om de voorbereidingen van het evenement op te starten. Hierdoor wordt het moeilijk, bijna onmogelijk, om het evenement te rebooten."

  Nog geen 36 uur nadat hij zijn oproep deed werd het vooropgestelde bedrag van 10.000 euro reeds gehaald. De crowdfunding-actie blijft nog doorlopen om ervoor te zorgen dat Folsom Europe een mooie financiële reserve kan opbouwen. 

   

   
  Lees meer
 • Verpleger krijgt huwelijksaanzoek van zijn vriend tijdens toedienen coronavaccin

  Een Amerikaanse verpleger heeft tijdens het toedienen van coronavaccins een onverwacht huwelijksaanzoek gekregen. 

  Eric Vanderlee, een verpleger uit Zuid-Dakota (VS) was de afgelopen dagen mee aan het werken aan een vaccinatiecampagne in Canton om het lokale zorgpersoneel daar te vaccineren tegen Covid-19. Zo moest hij ook een injectie toedienen aan zijn collega en vriend Robby Vargas-Cortez. Toen hij echter de mouw van zijn vriend oprolde kreeg hij een onverwachte verrassing te zien. Op de arm van zijn vriend zat een verlovingsring gekleefd. Zijn vriend vroeg de verraste verpleger in het bijzijn van zijn collega’s ten huwelijk. Naast het vaccin kreeg Robby een enthousiaste ja van Eric.

  Lees meer

Laatste nieuws

Populairste