Antwerp Pride annuleert Community day

De Beyond Antwerp Pride Community day die volgende zondag in Play Zuid zou doorgaan is afgelast. Dat laat de organisatie weten. Er wordt nog gezocht naar een nieuwe datum.

De community day, een dag vol met workshops, lezingen en een LGBTQ-speeddate wordt reeds enkele jaren tijdens de drukke Antwerp Pride week georganiseerd onder de naam Human Rights Friday. Dit jaar koos de organisatie ervoor om de community day uit het drukke schema te lichten en enkele dagen vroeger, meer bepaald aanstaande zondag, te laten doorgaan. Ook werd het thema verder opengetrokken. Zo hoopte Antwerp Pride dat de keuzestress zou verminderen en dat de dag meer volk zou trekken. In hun laatste nieuwsbrief laat de organisatie echter weten dat de community day van aanstaande zondag geannuleerd wordt.

Het andere Beyond Pride evenement, het politieke debat dat vrijdag wordt georganiseerd gaat wel nog door. Vrijdagavond voelt Dave Sinardet de verschillende Antwerpse kopstukken in het kader van de komende gemeenteraadverkiezingen aan de tand. Willem-Frederik Schiltz (Open VLD), Oskar Seuntjens (Vooruit), Ilse Van Dienderen (Groen),Ben Van Duppen (PVDA),Kevin Verreecken (N-VA) en Vincent Gysels (CD&V) hebben reeds toegezegd om aanwezig te zijn op het debat dat in Play Zuid door zal gaan.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste