Hors les murs

1,217 Bekeken
Gepublisheerd
In een Brusselse bar ontmoet de jonge Paulo de wat oudere Ilir, barman en muzikant, voor het eerst. Paulo voelt zich duidelijk aangetrokken tot de knappe barman. Als Ilir aanbiedt hem naar huis te brengen omdat Paulo – misschien niet helemaal toevallig - te dronken is, kunnen ze elkaar bijna niet weerstaan. Paulo blijkt een vriendin te hebben, maar blijft Ilir opzoeken. 

Als Paulo’s vriendin achter de affaire komt, gooit ze hem uit huis en gaat Paulo bij Ilir wonen, hoewel die eerst zijn bedenkingen heeft. In eerste instantie vullen de twee mannen de dagen met het verkennen van elkaars lichaam en hun eigen grenzen. Op de dag dat ze elkaar de liefde verklaren, vertrekt Ilir voor een concert een weekendje naar Parijs. Ilir keert na het weekend echter niet terug en verdwijnt spoorloos. Tot Paulo ontdekt dat hij in de gevangenis zit. 

Hun relatie verandert in een turbulente achtbaansrit die hen heen en weer slingert tussen liefde, verslaving en passie en hun levens voor altijd verandert.

HORS LES MURS, David Lamberts eerste film, werd officieel geselecteerd voor de Critic’s Week van het Filmfestival van Cannes en sluit aan bij recente gay films als WEEKEND en KEEP THE LIGHTS ON.
Categorie
trailers
Reacties zijn uitgeschakeld.