Voormalige F1-piloot Ralf Schumacher komt uit de kast

Voormalig Formule 1-coureur Ralf Schumacher heeft zondag in een bericht op Instagram bekend gemaakt dat hij een mannelijke partner heeft. Op de bijhorend foto kijken hij en zijn Franse partner over het water naar de ondergaande zon.  "Het mooiste in het leven is wanneer je de juiste partner aan je zijde hebt, met wie je alles kunt delen", schrijft de 49-jarige oud-coureur erbij. Met de post op de sociale mediasite komt de Duitser meteen uit de kast en wordt zo een van de weinige homoseksuele piloten die in de F1 aan de slag is/was.

Ralf Schumacher,de jongere broer van Michael Schumacher, reed van 1997 tot 2007 180 Grand Prixs, waarvan hij er zes won. Hij kwam uit voor de teams Jordan, Williams en Toyota. In 2013 hing hij zijn pilotenhelm aan de haak en ging hij aan de slag als analist.

Ralf Schumacher was eerder getrouwd met Cora, met wie hij een nu 22-jarige zoon heeft. Die schreef op Instagram dat hij zijn vader steunt: "Ik ben erg blij dat je eindelijk iemand hebt gevonden bij wie je echt op je gemak bent en je veilig voelt. Ik sta 100 procent achter je pap en wens je het allerbeste. Gefeliciteerd."

Volgens het Duitse blad Bild heeft Schumacher reeds twee jaar een relatie met een Fransman die Etienne heet.

Foto: Instagram / Wiki Media : Jeroen 9711

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste