Voorlopig geen Stephen Fry bij Alleen Elvis blijft bestaan

Door de wereldwijde coronapandemie moet ook acteur Stephen Fry zijn bezoek aan de studio van 'Alleen Elvis blijft bestaan' uitstellen. Thomas Vanderveken kondigde enkele maanden geleden trots aan dat Fry de speciale gast zou zijn voor de honderdste aflevering van het programma. In de loop van de voorbije week kreeg de redactie van 'Alleen Elvis' het bericht waar ze al een tijdje voor vreesden: Stephen Fry kan als gevolg van de verslechterende coronatoestand niet naar België komen voor de jubileumaflevering van Alleen Elvis.

Stephen Fry bracht de redactie van het Canvas-programma met een video op de hoogte. 

Thomas en zijn redactie vinden het erg jammer dat Stephen Fry voorlopig niet kan komen, maar hebben er uiteraard ook alle begrip voor in de huidige omstandigheden.

“Omdat onze honderdste gast onvervangbaar is, eindigen we dit seizoen van 'Alleen Elvis blijft bestaan' na 9 afleveringen in plaats van 10", zo laat Thomas Vanderveken weten. "De aflevering met Stephen Fry wordt niet anders ingevuld, maar verschoven naar 2021. We vinden het allemaal enorm spijtig, maar begrijpen zijn beslissing. Volgend jaar brengen we een onvergetelijke avond door met the one and only Stephen Fry, in betere omstandigheden. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte.”

 

 

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste