VIDEO: Cafe Den Draak pakt uit met eindejaarsfeesten ..... met paspoppen

Wie in deze eindejaarsperiode langs café Den Draak, het cafe van het Antwerpse Regenbooghuis op de Draakplaats, loopt zou kunnen denken dat het café open is en er een gezellig feestje bezig is. Als je binnen kijkt zul je echter zien dat de feestvierders feestelijk uitgedoste paspoppen zijn.

“We vonden het een beetje triestig”, zo laat Liesbeth van Den Draak weten aan ATV. “Er begint normaal gezien een hele drukke feestperiode op deze moment en het voelde een beetje leeg aan. We dachten als we de mensen niet naar hier kunnen laten komen voor wat drakenliefde dan kunnen we de mensen die hier passeren toch wat drakenliefde meegeven.”

Daarom besloten uitbaters Hannes en Liesbet om muziek uit de jaren 70 door de luidsprekers te laten schallen en de zaak vol te steken met paspoppen. Zo staat er een koppel te dansen, zit een ander paar paspoppen te toasten  en dragen paspoppen plateaus met jenevertjes rond die normaal gezien onder de brug zouden verkocht worden op de kerstmarkt Winterwarmte.

“Het is een moeilijk jaar natuurlijk maar het is een moeilijk jaar voor iedereen. Ik denk dat we wel begrijpen dat de maatregelen nodig zijn en dat we er samen door moeten. Van zodra het terug kan gaan we er opnieuw invliegen. Daar kijken we heel hard naar uit. Ondertussen proberen we positief te blijven en dat op deze manier een klein beetje over te brengen.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste