Touristico Gaylive Podcast gaat live vanop Darklands

Voor de tweede keer nemen Sven Boutsen en Marc Dirix hun maandelijkse Touristico Gaylive Podcast op voor een live publiek. Op zondag 3 maart wordt de volgende aflevering van deTouristico Gaylive Podcast (TGLPDCST) opgenomen op Darklands. Daar verwachten Marc en Sven de volgende gasten:

Georges 'Bomma' Peeters vertegenwoordigt de Belgische vereniging MSC Belgium. Georges heeft talrijke titels op zijn naam staan en komt langs om er alles over te vertellen.

De Nieuwe Mister Leather Belgium: maakt zijn eerste verschijning in een podcast als de pas gekozen Mister Leather Belgium. Wat zijn zijn plannen voor het komende jaar en hoe gaat hij deze realiseren?

Mister Leather Europe Tom Keller: Hij komt langs om ons alles te vertellen over zijn kinky-reis die hem deze titel opleverde.

Sir J. Tebias Perry is sinds de vroege jaren 2000 ondergedompeld in de wereld van leer. Als fervent reiziger met een passie voor het onderdompelen in diverse culturen, is hij een enthousiaste ontdekker van internationale keukens en geniet hij ervan om nieuwe smaken te proeven. Hij is ook de auteur van het boek 'Leermentorship' met tips en trucs voor het starten en onderhouden van een succesvol mentorschap voor zowel de mentee als de mentor.

Dus kom op zondag 3 maart langs bij het Mr. Riegillio Podium op Darklands.

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste