Darklands

 • Geen Darklands in 2021

  Het hoogfeest voor de LGBTQ-fetish lover Darklands gaat volgend jaar niet door. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt. Het evenement waarbij ieder jaar duizenden fetish en leer liefhebbers voor naar Antwerpen afzakken gaat niet door omdat het niet duidelijk is hoe de toestand rond het coronavirus zal evolueren. 

  Eerder werd Darklands al uitgesteld tot in april 2021. De organisatie neemt nu het zekere voor het onzekere en heeft het hele evenement nu uitgesteld tot ergens in 2022.

  Het enige wat eventueel volgend jaar zal doorgaan is het Fetisch goes classic concert. Maar ook dit is nog niet zeker en zal afhangen van de regels die dan van kracht zullen zijn rond culturele voorstellingen.

   

  Lees meer
 • Darklands voorlopig uitgesteld naar april 2021

  Darklands, het fetisj evenement in Antwerpen, is voorlopig uitgesteld naar april 2021. Voorlopig want het is nog niet helemaal zeker of het evenement in 2021 georganiseerd zal worden. Dat laat de organisatie weten. "Er komt geen nieuw festival zolang er geen 'go' gegeven wordt", schrijft organisator Jeroen Van Lievenoogen op Alphatribe. En die go is een goedkeuring van de overheid nadat er l een vaccin of geneesmiddel voor COVID-19 is.

  "We kregen veel vragen naar de datums voor 2021. Vooral omdat veel mensen de afgelopen maanden heel wat vluchten hebben moeten annuleren en ze die opnieuw willen boeken. Helaas is er geen duidelijkheid wanneer een festival zoals het onze opnieuw kan doorgaan. De locatie (Waagnatie) kon ons hun laatste beschikbare weekend in april aanbieden maar het is zeer goed mogelijk dat april nog te vroeg is. Er liggen meerdere scenario's op tafel en we zullen die vervolgens aanpassen."

   

  Lees meer

Laatste nieuws

Populairste