Red&Blue Cargoclub wil overgenomen worden door .... de overheid

Sinds donderdag hangen er enkele opvallende borden aan de Cargo Club (Red & Blue) in de Lange Schipperskapelstraat in Antwerpen. Op de borden staat te lezen dat de bekende dancing over te nemen is door de overheid. Al sinds het begin van de coronacrisis zijn dancings  gesloten en dit terwijl de vaste kosten gewoon blijven doorlopen.

In een post op de sociale mediakanalen van de Cargoclub verduidelijkt eigenaar Nourdin Ben Sellam waarom de overnameborden aan zijn zaak zijn opgehangen.

"Sinds 13 maart 2020 zijn wij gesloten zonder enig perspectief! Sinds die dag kijk ik al reeds naar elke nieuwsuitzending wat de virologen, experten en ministers zeggen! Vanaf dag 1 werd het enorm duidelijk dat wij een vergeten groep zijn! Voor alle duidelijkheid; We zitten in hetzelfde schuitje als de entertainers, festivals en evenementenorganisatoren en de mensen die achter de schermen werken!"

Vooral het ontbreken van een perspectief valt Nourdin zwaar vooral omdat hij net voor de tweede lockdown van de horecazaken had geïnvesteerd om de Cargoclub om te vormen tot een tijdelijk café.

"Wij als nachtclub worden helemaal vergeten, door de regering maar ook door alle andere instantie. Daarom onze NOODKREET, overheid, u heeft onze rechten afgenomen, onze bescherming! Dus u mag ook onze zaak overnemen met alle vaste kosten die al lopen sinds 13 maart 2020 en wij nog steeds geen volwaardige steun krijgen tevens enig perspectief! "

Het zal overigens nog enkele maanden duren voor nachtclubs en dancings hun deuren weer mogen openen.

"Wij zijn ons goed bewust het feit dat we als eerste dicht moesten en als laatste open mogen en dat geeft jullie het recht niet om ons te vergeten en ons aan ons lot te overlaten! Want ook het Belgische nightlife behoort tot onze cultuur en mag niet verdwijnen!"

 

foto: Facebook/ Red&Blue Cargoclub

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste