Musical 'Priscilla, Queen of the desert' met een jaar uitgesteld

De musicalversie van 'Priscilla, Queen of the desert', die Inteam Producties in januari zou brengen in de Arenberg in Antwerpen wordt vanwege de nieuwe corona-opstoot met een jaar uitgesteld.

De musical vertelt het verhaal van drie vrienden, die een tocht doorheen de woestijn in een bus ondernemen, om op de eindbestemming een drag-act op te voeren. ‘Priscilla, Queen of the Desert’ zit boordevol aanstekelijke ’80 en ’90 muziek. Memorabel is de scène waarop het drietal in bloemenpruiken met een Aboriginal rond het kampvuur dansen op de tonen van ‘I Will Survive’. Met die iconische bloempruiken poseert de hoofdcast ook op de eerste visuals die gereleaset worden. Jeroen Logghe (o.a. ‘Blood Brothers’, ‘Scrooge’) speelt de rol van Anthony ‘Tick, Baptiste Vuylsteke (o.a. ‘La Cage Aux Folles’, ‘Scrooge’) die van Adam aka Felicia en Brecht Callewaert (o.a. ‘Tovenaar Van Oz’) vertolkt de rol van transvrouw Bernadette.

Vierde golf

Door de opstoot van het aantal coronabesmettingen en de vorige week afgekondigde maatregelen ziet Inteam Producties zich genoodzaakt om de voorstellingen van januari 2022 uit te stellen naar eind januari 2023.

"Na de aankondiging van strengere maatregelen, om de vierde golf van besmettingen te bedwingen, viel de ticketverkoop van sommige producties stil", zo laat Inteam Producties weten. "Dat geldt ook voor die van ’Priscilla’. Het eventuele vooruitzicht op nog meer maatregelen, zal de bezorgdheid van de theaterliefhebbers niet meteen wegnemen."

De Raad van Bestuur van InTeam Producties ziet daarom geen andere mogelijkheid dan de productie uit te stellen. "Een moeilijk besluit, genomen met respect voor de betrokken kunstenaars, medewerkers en hun omgeving. In overleg met Arenberg bleek januari 2023 het meest geschikte moment om “Priscilla” uit te brengen. Tickethouders zullen op de hoogte worden gebracht en kunnen dan een nieuwe datum kiezen of de terugbetaling vragen van hun gereserveerde tickets.

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste