Elton John dit najaar in Antwerpen

Goed nieuws voor de fans van Elton John. Dit najaar werkt hij zijn ‘Farewell Yellow Brick Road’-tour verder af en daarbij stopt hij ook op zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021 in het Sportpaleis van Antwerpen.

 

Enkele jaren geleden kondigde de flamboyante zanger aan dat hij een punt zette achter het tourleven om samen met zijn gezin van het leven te genieten. Voor hij zijn strooien hoed en bijpassende bril echter voorgoed opbergt kondigde hij aan dat hij nog één wereldtournee zou maken. In 2020 zou hij dan een laatste keer in Antwerpen te zien zijn maar door de pandemie werden die concerten verplaatst naar zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021.

 

Meer dan vijftig jaar na zijn debuut zullen Elton en zijn indrukwekkende band live terugblikken op zijn rijkgevulde carrière. Hij zal zijn fans trakteren op klassiekers als 'Your Song’, 'Daniel’, 'Tiny Dancer’, 'Don’t Let The Sun Go Down On Me’, 'Rocket Man’, 'Bennie and the Jets’ en 'Crocodile Rock’.   Het concert van 16 oktober is uitverkocht, maar er zijn nog tickets beschikbaar voor het concert op zondag 17 oktober 2021.

Tickets zijn nog te verkrijgen via Teleticketservice.com.

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste