Darklands viert vijftiende verjaardag eind februari

Darklands, het grootse indoor-fetishfestival van Europa viert volgend jaar zijn vijftiende verjaardag van 25 februari tot 3 maart. De ticketverkoop voor deze editie is woensdag gestart. Dat vele fans van het eerste uur op de bekendmaking zaten te wachten werd ook meteen duidelijk want na de bekendmaking vlogen de eerste tickets de deur uit. Darklings moesten zelfs op sommige tijdstippen heel wat geduld oefenen vooraleer ze hun tickets konden kopen.

 

Over de verjaardagseditie is buiten het thema ‘Glow’ en de locatie nog maar weinig bekend van het programma. Zo keren natuurlijk de jaarlijkse ‘Vendeor Market’ en de verschillende socials, party’s (Mayhem,Fusion,Rage en Fury) terug en opent het Darklands Hotel opnieuw de deuren. Ook terug en al gedeeltelijk uitverkocht is de populaire Horsefaire. Terwijl er woensdagavond nog enkele tickets voor ‘Stallions’ te koop waren, zijn die voor ‘Mares’ al allemaal weg.

Een Madness Pass kost dit jaar 129 euro terwijl een Alpha Madness Pass, waarbij je ook toegang krijgt tot het VIP-deck, 218 euro kost. Voor het dagprogramma betaal je 41 euro. Voor de party’s ben je tussen de 50 en 59 euro kwijt.

Ook dit jaar wordt er weer samengewerkt met vijftien hotels. Ook volgend jaar wordt A-Stay omgevormd tot het Darklands Hotel. Voor een verblijf daar betaal je tussen de 154 en 214 euro per nacht. 

 

Meer info en tickets vind je natuurlijk  op de Darklands site.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste