Darklands neemt bijkomende maatregelen tegen het Corona-virus

De organisatie van Darklands gaat extra maatregelen nemen tegen de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19). Dat laat de organisatie weten in een mail aan alle bezoekers. In ons land mag dan nog geen patiënt met een besmetting zijn maar in verschillende andere landen zijn er gevallen van besmettingen opgedoken. Donderdag avond werd bekend dat ook in Nederland een man besmet was met het virus.

 

Het is geen geheim dat Darklands, dat tot vorig jaar nog onder de naam Leatherpride werd georganiseerd, een internationaal publiek trekt. In de mail aan de bezoekers laat de organisatie weten dat ze de afgelopen dagen heel wat vragen van ongeruste bezoekers hebben gekregen.

“We volgen de situatie dagelijks van dichtbij op. Op basis van de informatie van de Belgische gezondheidsdiensten, kunnen we bevestigen dat er momenteel nog een besmettingen zijn in Belgie. Darklands gaat dus gewoon door.”

 

Wel neemt de organisatie dus extra maatregelen om de eventuele verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

“Dat gaat van het plaatsen van antibacteriële handgel aan de ingang van Darklands en op verschillende locaties tijdens het evenement. Het regelmatig ontsmetten van alle bars en speelruimtes (en meer dan de voorbije jaren). En het plaatsen van infoborden waarop staat wat je kan doen om COVID-19 te vermijden tijdens je bezoek aan Darklands.”

Darklands gaat van 4 tot 9 maart door in Antwerpen.

 

Deel dit artikel via:

Steun Gaylive.Be met een donatie

Sinds 2001 krijgen we maandelijks duizenden bezoekers over de vloer. Om Gaylive.Be te kunnen blijven onderhouden en uitbouwen hebben we jullie hulp nodig. Steun Gaylive met een kleine donatie. Iedere donatie, klein en groot, is nodig om Gaylive.Be zoveel mogelijk gratis te houden. Alvast bedankt!
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste