Antwerpse cruising bar The Kinky's gesloten

De Kinky's, waarschijnlijk de bekendste en één van de oudste fetisj en cruisingbars van Antwerpen is momenteel gesloten. Op de website en op de deur van de club in de Lange Beeldekensstraat is te lezen dat de club voorlopig door externe omstandigheden gesloten is. Volgens onze informatie zouden een erfeniskwestie en een nieuwe benodigde vergunning voor de club ervoor gezorgd hebben dat ze (voorlopig) de deuren moeten sluiten.

The Kinky's is net als The Boots  een momument in het uitgangsleven voor homoseksuele mannen. Vooral op maandag was het een hotspot in het Antwerpse uitgangsleven. De club lag ook op enkele honderden meters van het Centraal Station en had hierdoor een zeer uiteenlopend cliënteel van Antwerpenaren tot pendelaars die na een werkdag nog wat seksuele spanningen kwijt moesten.

Roger, de eigenaar en oprichter van The Kinkys begon 45 jaar geleden met de bar en had daarvoor nog het café The Funnies. Sinds enkele jaren werd hij achter de bar vervangen door Sanito, die ook de dagelijkse uitbating voor zijn rekening nam. Roger kwam, tot aan zijn dood begin augustus, nog bijna dagelijks langs in de club. Hij stierf op 4 augustus op 66-jarige leeftijd in het UZ Antwerpen.

Een combinatie van problemen rond de erfenis en de hoge kosten die gepaard gaan met de vernieuwing van de  vergunning van de Kinky's hebben, volgens onze bronnen, ervoor gezorgd dat The Kinky's de deuren moest sluiten. 

Foto: Facebook 

Deel dit artikel via:

Steun Gaylive.Be met een donatie

Sinds 2001 krijgen we maandelijks duizenden bezoekers over de vloer. Om Gaylive.Be te kunnen blijven onderhouden en uitbouwen hebben we jullie hulp nodig. Steun Gaylive met een kleine donatie. Iedere donatie, klein en groot, is nodig om Gaylive.Be zoveel mogelijk gratis te houden. Alvast bedankt!
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste