Vanessa Van Cartier als enige Vlaamse dragqueen in nieuw seizoen van Drag Race Holland

Na een succesvol eerste seizoen zijn dinsdag de tien nieuwe kandidaten voorgesteld voor de Nederlandse versie van Ru Paul’s Drag Race. Ook dit jaar wordt het een Amsterdams onderonsje. Van de tien kandidaten komen er immers acht uit Amsterdam. De enige uitzonderingen zijn de Vlaamse Vanessa Van Cartier die haar tijd doorbrengt in Zele en Rotterdam en Vivaldi uit Enschede.  Vanaf 6 augustus is de strijd tussen de tien kandidaten te zien in het tweede seizoen van Drag Race Holland. 

Deze queens strijden om de titel: The Countess (Tom Haegens,22,Amsterdam), Ivy-Elyse Monroe (Ryantino Troenokarso, 35, Amsterdam), Juicy Kutoure (Mishel Bronx, 24, Amsterdam), Keta Minaj (Bobby Snijder, 39, Amsterdam), Love Masisi (Pierre Alaxandre, 40, Amsterdam), My Little Puny (Boris Schreurs, 39,Amsterdam), Reggy B (Bram Louts,25, Amsterdam), Tabitha (Edson De Randamie,Amsterdam), Vanessa Van Cartier (Vanessa Crockeart,Zele/Rotterdam) en Vivaldi (Tim Loohuis,22, Enschede).Eén van hen zal Envy Peru opvolgen.

Enige Vlaamse dragqueen

Wij supporteren natuurlijk voor de enige Vlaamse queen in de competitie. Vanessa Van Cartier heeft immers reeds het meeste op internationaal vlak gepresteerd. Internationaal heeft ze, naast België, Nederland en Europa, haar sporen verdiend in de drag scene door de winst te pakken als eerste post-op transgender binnen de Miss Continental verkiezing in Chicago. Maar Vanessa is vooral legendarisch vanwege haar prachtige lip syncs en haar gepolijste stijl van drag. Zij is de drag moeder van Envy Peru, winnares van seizoen 1, en ze vertegenwoordigt met trots de trans community waar ze nog steeds dagelijks voor vecht. Ze probeert altijd een verhaal te vertellen en een boodschap te delen. 

Het tweede seizoen van Drag Race Holland, geproduceerd door Vincent TV, is vanaf vrijdag 6 augustus wekelijks exclusief te zien bij Videoland.

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste