TrinXX lanceert hun eerste single 'Dare to be different'

Vrijdag lanceert TrinXX hun eerste singel ‘Dare to be different’ in de Red&Blue te Antwerpen. De afgelopen weken doken Dylan Duck, Raf Van Puymbroeck en Bert van Compernolle de platenstudio in om het nummer op te nemen. Het nummer zal ook gebruikt worden in de dansvideo’s die de heren op hoge hakken posten op ondermeer hun TikTok kanaal.

“Een paar maand geleden hebben we besloten om iets te doen met onze passie en onze boodschap die we de wereld willen insturen”, zo laat Raf Van Puymbroek weten.

De heren staan bekend voor hun dansacts op hoge hakken en voor hun boodschap dat  ook mannen hoge hakken mogen dragen. Zo zijn ze vaste waarden op verschillende prides (waaronder die van Brussel aanstaande zaterdag) en waren ze ook al te zien in de talentenjachten 'Belgium Got Talent' en 'Holland Got Talent'. De keuze om een eigen nummer op te nemen waarin ze hun boodschap konden verwerken was dan ook snel genomen.

“We hebben dat met het team besproken en dachten waarom niet. Twee van de drie kunnen redelijk zingen. We dachten we hebben alle talent in huis en we doen eens goed zot.”

‘Dare tot be different’ is een poppy dancenummer geworden en zal ondermeer opduiken in de acts en video's van TrinXX. “Het is echt wel het nummer waarop gedanst kan worden met een leuk ritme.”

De officiële voorstelling is gepland vrijdagavond in de Antwerpse Cargo-club (Red&Blue).

 

Beluister het volledige interview dat we met Raf hadden in onze nieuwste podcast.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste