Priester die homo-seksfeest organiseerde met drugs en erectiepillen veroordeeld tot 18 maanden gevangenis

De Poolse priester die een homo-orgie organiseerde in zijn ambtswoning waarop drugs gebruikt werden en een man met  een overdosis naar het ziekenhuis moest worden afgevoerd, heeft hiervoor een gevangenisstraf van 18 maanden gekregen.  Daarnaast moet hij een schadevergoeding van 15.000 zloty, zo’n 3500 euro, aan het slachtoffer betalen. Toen het nieuws bekendgemaakte zorgde dit voor een groot schandaal binnen de Poolse kerk en in  Dąbrowa Górnicza waar de priester woonde.

De orgie vond plaats in de woning van priester Tomasz Zmarzły in Dąbrowa Górnicza. Daarbij was ook een sekswerker aanwezig. Een van de gasten van de priester verloor na een overdosis ook het bewustzijn door een overdosis erectiepillen. Toen de politie en de hulpdiensten ter plekke kwamen mochten ze de woning eerst niet binnen. Volgens de krant Fakt zou uit gelekte telefoongesprekken ook gebleken zijn  dat de  bewusteloze man een dosis GHB gekregen had.

Toen de politie toch het appartement van de priester binnen mocht lag het slachtoffer naakt en bewusteloos op de grond. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht waar hij ook meteen vertrok nadat hij de eerste zorgen had gekregen. 

De priester werd opgepakt en in beschuldiging  gesteld. Hij moest onlangs voor de rechter verschijnen voor drie drugsgerelateerde aanklachten, waarvan het toedienen van drugs er een van is. Ook werd hij beschuldigd van het schenden van de seksuele vrijheid van een persoon, het toebrengen van ernstige lichamelijke schade en het niet verlenen van hulp aan een persoon in nood. 

Het nieuws van het seksfeestje van de priester viel bijzonder slecht in de stad. Zo probeerde een man de kerk in brand te steken en nam de bisschop van het bisom ontslag. Ook stopte het stadsbestuur van Dąbrowa Górnicza alle samenwerking met de kerkgemeenschap waar de priester aan het werk was.Aangezien de orgie gebeurde in de woning van de priester, die eigendom was van de kerk  diende de plaatselijke bisschop als eindverantwoordelijke  ook zijn ontslag in. Ook de priester werd uit zijn functie ontheven.

Foto: zaya odeesho //Unsplash

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste