Premier Alexander De Croo zal Mr Gay Belgium 2020 bekend maken

Niemand minder dan de nieuwbakken premier Alexander De Croo (Open VLD) zal tijdens de komende finale de nieuwe Mister Gay Belgium bekend maken. Dat laat organisator Bram Bierkens weten.

Tijdens de coronaproof finale van 17 oktober zullen de finalisten van Mister Gay Belgium 2020 trots en zelfverzekerd stralen in verschillende rondes. Daarnaast staan er nog optredens op het programma van de kandidaten zelf én Loredana (2Fabiola), Get Ready, Dana Winner, Trinxx, Axel Hirsoux, Charlotte Campion en Lola Mcqueen.

 Aan het eind van de avond, zal de 16-koppige jury, bestaande uit Koen Crucke, Ray Verhaeghe, Kelly Pfaff, Roel Vanderstukken, Leah Thys, DJ Pat Krimson, Jo Vally, Andy Peelman, Kristof Goffin, Nick Laenen, Lesley-Ann Poppe, Joyce De Troch, Miriam Jacques, Mister Gay Belgium 2019 Matthias De Roover en juryvoorzitter Dana Winner besluiten wie er wordt gekroond tot Mister Gay Belgium 2020. 

De nieuwe Mister zal bekend gemaakt worden door de Premier van België, Alexander De Croo.

 Voor de allereerste keer en door COVID-19 zal de finale van Mister Gay Belgium live te zien zijn op nationale televisie. De Vlaamse tv-zender OUTtv zal de Mister Gay Finale uitzenden voor haar kijkers in het basispakket bij Telenet en Orange.

 "We mogen zeker in deze Covid-19 tijden het welzijn van LHBT-personen niet vergeten", zo zegt Bram Bierkens. "We vinden het als MGB-organisatie belangrijk om zeker ook nu in moeilijkere periodes zichtbaar te zijn en een nieuwe ambassadeur voor ons land te verkiezen. Op die manier kunnen we de LHBT-gemeenschap blijven supporten. We willen er alvast een knallende show van maken, waar diversiteit en jezelf zijn centraal staat. Want hier hebben we allemaal nood aan."

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste