Pommelien Thijs komt in videoclip uit de kast als biseksueel

Zangeres Pommelien Thijs komt in de videoclip voor haar nieuwste singel 'Ongewoon' uit de kast als biseksueel. Het nummer circuleerde reeds enkele weken op TikTok maar het werd woensdag pas duidelijk waarover de tekst gaat. In de videoclip gaat ze samen met  StuBru-presentatrice Flo Windy op speeddate maar daar vinden de twee niet hun goesting in de opgedaagde kandidaten. Pas als ze samen vertrekken en naar een danscafé gaan komen ze tot de conclusie dat ze tot elkaar aangetrokken zijn en kussen ze elkaar. (Zie video onder het artikel)

Pommelien wilde met haar clip ook een voorbeeld neerzetten voor jongeren. In de clip komt ze dus publiekelijk er voor uit dat ze zowel op jongens als meisjes valt. “Al ga ik mezelf niet voorstellen als: Hallo, ik ben Pommelien en ik ben bi. Ik blijf dezelfde als ervoor.” 

Door de video is ze meteen ook een rolmodel voor andere biseksuele jongeren en ze beseft dat het belangrijk is dat jongeren hun gevoelens ook gespiegeld zien bij anderen. "Het doet zoveel dat er mensen zijn die het tonen, het stelt je gerust en zorgt ervoor dat je je normaal voelt", zo zei ze bij MNM. "Een stomme video haalt soms enorm veel zorgen uit je hoofd. Dus ik vond dat ook belangrijk. Ik merkte hoe hard het bij mij echt hielp, in dat proces om aan jezelf dingen toe te geven en ontdekken hoe het zit, het helpt om dat te zien." 

)

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste