Opnieuw gaat een homo-boer op zoek naar de liefde in Boer zkt Vrouw

Ook dit jaar gaat er een homoseksuele boer op zoek naar de liefde van zijn leven in het nieuwe seizoen van Boer zkt. Vrouw. Dina Tersago stelde maandagavond in een extra oproepaflevering de homoseksuele boer Robbe (29) voor aan kijkend Vlaanderen. Ook hij gaat in een nieuw seizoen van Boer zkt Vrouw op zoek naar de liefde, net als melkveeboerin Sanne en boeren Michiel, Bert, Martijn, Manuel en Niels, die de voorbije 2 weken al werden voorgesteld door Dina. Geïnteresseerden moeten hun airmiles wel aanspreken want de 29-jarige melkveeboer Robbe woont in Zweden. 

Robbe emigreerde reeds 11 jaar geleden met zijn ouders naar het land van de 1000 meren.  Hij leerde er snel de taal, studeerde er enkele jaren milieutechnieken en begon daarna te werken op een melkveeboerderij. Robbe droomde echter al enkele jaren van zijn eigen melkveebedrijf en in mei 2022 viel zijn oog op een boerderij in Stångviken, vlak bij de grens met Noorwegen. Ondertussen zijn we één jaar verder en blijken Robbe en de boerderij inderdaad een match made in heaven. Nu die andere match nog.

Waar Robbe in België naar eigen zeggen “nogal ne stille” was, bloeide hij in Zweden helemaal open. Hij vindt het heerlijk om zo zelfstandig te kunnen leven en kan zich ook vinden in de levenswijze van de Zweden. Op stap gaan hoeft niet voor hem, hij geniet ervan om gezellig thuis te zijn. Maar Robbe is graag actief bezig, dus in de zetel zal je hem zelden of nooit terugvinden. Hij is specifiek op zoek naar een Vlaamse partner omdat hij ondervonden heeft dat Belgische mannen, veel meer dan de Zweden, van aanpakken weten. Hij zoekt iemand met een passie en dat hoeft niet noodzakelijk één voor landbouw te zijn. Iemand die echt een visie heeft en vooruit wil in het leven. Een actieve man die houdt van de natuur en samen met Robbe een leven wil opbouwen in Zweden. 

Deel dit artikel via:

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws