Lorin Parys herkozen als ondervoorzitter N-VA

Lorin Parys is samen met Valerie Van Peel verkozen tot de nieuwe ondervoorzitters van de N-VA. De verkiezing verliep helemaal digitaal.Valerie Van Peel neemt de plaats in van Cieltje Van Achter, Lorin Parys volgt zichzelf op.

Voor de twee posities van ondervoorzitter waren zes kandidaten. Naast Parys en Van Peel hadden ook Anneleen Van Bossuyt, Assita Kanko, Kathleen Depoorter en Theo Francken in de running om ondervoorzitter te worden. 

Voorzitter Bart De Wever bedankte aftredend ondervoorzitter Cieltje Van Achter voor haar tomeloze inzet de voorbije jaren in het dagelijks bestuur. Hij kijkt uit naar een even goede samenwerking met Valerie Van Peel.

Op de volgende partijraad van zaterdag 13 maart wordt conform de statuten het partijbestuur nog hernieuwd. Op zaterdag 24 april volgen ten slotte nog de verkiezingen van onder meer de algemeen penningmeester en de voorzitter van de partijraad. Daarnaast worden op die datum ook nog de statutencommissie, het financiële comité van toezicht en de verzoenings- en tuchtcommissie samengesteld.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste