Coronavirus: ILGTA last conferentie in Milaan af

Nu Italië helemaal op slot zit door het coronavirus heeft ILGTA ook haar conferentie in Milaan uitgesteld. Dat laat de organisatie, die reisbureaus en evenementen die zich richten op een LGBTQ-publiek, weten aan de deelnemers. De jaarlijkse conferentie zou van 6 tot 9 mei doorgaan.

Verschillende landen verbieden grote evenementen dat is onder meer het geval in Frankrijk, Belgie (indoor) en ook in Italië waar de hele bevolking sinds dinsdag verplicht in quarantaine zit. Hierdoor kwam het dagelijkse leven zo goed als volledig stil te liggen. 

ILGTA organiseert sinds 1983 ieder jaar in een ander land een conferentie waar honderden deelnemers van over heel de wereld naar toe komen om te netwerken. De organisatie wil geen risico’s pakken en verplaats te conferentie naar het najaar. Op die manier hebben alle deelnemers de nodige tijd om de voorbereidingen te maken en nieuwe reisplannen te maken. Een exacte datum ligt nog niet vast, die wordt bekend gemaakt na overleg met de Italiaanse regering en de WHO.

 

Gaststad van de conferentie blijft Milaan.

 

Deel dit artikel via:

Steun Gaylive.Be met een donatie

Sinds 2001 krijgen we maandelijks duizenden bezoekers over de vloer. Om Gaylive.Be te kunnen blijven onderhouden en uitbouwen hebben we jullie hulp nodig. Steun Gaylive met een kleine donatie. Iedere donatie, klein en groot, is nodig om Gaylive.Be zoveel mogelijk gratis te houden. Alvast bedankt!
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste