Horlogemerk Skagen pakt uit met horloges in regenboog en transkleuren

Het Deense horlogemerk Skagen pakt ter gelegenheid van de pride maand uit met een op de regenboog en transvlag geïnspireerd  horloge. Een gedeelte van de opbrengst wordt doorgestort naar de organisatie Interpride. Daarboven op wordt er sowieso een bedrag van 25.000 dollar op de rekening gestort van de  organisatie die meer dan 400 Pride-organisators uit meer dan 70 landen ondersteunt .

 

Skagen brengt de twee Aaaren horloges uit in een gelimiteerde editie om op die manier “de geest van liefde en gelijkheid te vieren. De beide horloges hebben een nieuw ontworpen wijzerplaat en hebben een bandje van 20 millimeter in de kleuren van de regenboog- of transvlag. Op de horlogeplaat staan de cijfers in de kleuren van de regenboogvlag en de horloges worden geleverd in een regenboogkleurige doos.

“Skagen ziet Denemarken als een vooruitstrevende plaats van baanbrekende primeurs als het gaat om inclusiviteit. Het was het eerste land dat partnerschappen tussen personen van hetzelfde geslacht legaliseerde, en vervolgens het eerste land dat in 1989 legale verbintenissen van hetzelfde geslacht erkende”, zo schrijft het horlogemerk op zijn sociale mediaposts.

 

De horloges zijn verkrijgbaar vanaf 129 euro. Momenteel kun je ze enkel bestellen via hun website. Let wel op de horloges worden maar naar enkele landen in Europa verzonden. Belgie en Nederland zijn er helaas niet bij.

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste