Maarten en Jan gaan uit de kleren tijdens eerste date.

Sinds vorige week kun je bij VTM2 kijken naar het nieuwe datingprogramma 'Uit de kleren'. Deze week gaan twee mannen halfnaakt op hun eerste date. 

Wat gebeurt er als twee singles elkaar voor het eerst ontmoeten en hen meteen wordt gevraagd om elkaar uit te kleden? Dat ontdekten ondertussen al 225.000 kijkers - 176.000 voor de aflevering op dinsdag en nog eens 49.000 voor de herhaling (live + uitgesteld) - in de eerste aflevering van de spannende datingshow Uit De Kleren. Op dinsdag 2 februari om 21.25 bij VTM 2, beginnen opnieuw drie dates waar ze normaal eindigen: in bed.

Tussen de koppels die deze week uit de kleren gaan zitten ook Maarten en Jan. “Er zijn zoveel hoeken van mij af, dat het ondertussen een ronde tafel is geworden”, lacht de creatieve Maarten (36) uit Niel, die de kleren van influencer Jan (29) uit Antwerpen mag uittrekken. “Mezelf letterlijk blootgeven voor heel Vlaanderen is een uitdaging, volledig uit mijn comfortzone”, aldus Jan. Van orgasmes tot een kinderwens: tijdens hun date tussen de lakens gaan ze geen onderwerp uit de weg.

Uit de kleren,dinsdag 2 februari, om 21.25 bij VTM 2 of daarna via VTMGO

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste