Hannah Gadsby opnieuw in Antwerpen met nieuwe show

De Australische comédienne  Hannah Gadsby komt volgend jaar naar Antwerpen met haar nieuwe live show. Op 28 februari doet ze de Stadsschouwburg van Antwerpen aan met Body of Work.

In onze contreien is Hannah Gadsby vooral bekend van haar twee Netflix specials, Nanette en Douglas. Nanette was in 2018 de grote doorbraak voor de Australische lesbienne. Ze won toen met de registratie van haar stand-up show zowel een Emmy als Peabody Award. In 2019 kwam ze toen op de proppen met de show Douglas waar ze al eerder mee te gast was in Antwerpen. In 2020 streek ze neer met de show in Los Angeles waar hij werd opgenomen voor Netflix. Daarna zou ze verder met Douglas toeren maar covid-19 besliste daar anders over. Voor Hannah zat er dus niets anders op om het voorbije jaar de coronapandemie uit te zitten in haar thuisland waar ze haar nieuwe show schreef.

Nu de wereld stilaan terug open gaat, heeft ook de tourmicrobe bij Hannah Gadsby opnieuw de kop opgestoken en eind februari komt ze dus terug naar Antwerpen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 4 juni via de website van livecomedy.be.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste