Gael Leung Chong Wo verkozen tot International Mister Leather

Gael Leung Chong Wo is  in Chicago verkozen tot International Mister Gay Leather. Gael sleepte tijdens Darklands in 2020 de sjerp van Mister Leather Belgium in de wacht. Door corona werd zijn titel met een jaar verlengd en daardoor kon hij het afgelopen weekend mee doen aan de internationale verkiezing in Chicago.

In Chicago moest hij het voor de prestigieuze titel opnemen tegen 59 andere kandidaten uit de hele wereld. Gael Leung Chong Wo krijgt met de Amerikanen Duke en David Spivey,  twee voormalige Mister Mid-Atlantic Leathers als zijn twee ere-heren. Alistair LeatherHiraeth (foto) werd verkozen tot International Mister Bootblack.

De nieuwe Mister Leather International is vader van twee volwassen kinderen en baat samen met zijn vriend een eigen zaak uit die ze samen begonnen na het aflopen van zijn opleiding als architect in Gent. Gaël  ontdekte zijn liefde voor de leatherscene enkele jaren geleden. Je ziet hem meestal dan ook op Instagram volledig in een zwarte lederen outfit . Met zijn online aanwezigheid staat hij niet alleen in contact met de leatherscene maar haalt hij ook inspiratie en helpt hij mensen die nog steeds worstelen met hun fetisch identiteit. 

Gaël is ook een actief lid van MSC-Belgium en de ontwerper van hun eerste MSC-Belgium T-shirts.

Omdat hij in Vlaanderen opgroeide in een gezin met een Franssprekende moeder en een Chinees-Mauritaanse vader vertegenwoordigd hij diversiteit en vecht hij tegen het discrimineren en marginaliseren van minderheden. Vorig jaar was hij één van de gezichten tijdens het Trail of Stories parcours van Antwerp Pride. (Zie video hieronder)

Lees ook: Gael Leung Chong Wo Is de nieuwe Mister Leather Belgium

Foto: Mister Gay Leather International

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste