Finale Mister Gay Belgium gaat door

Na twee uitstellen zal er op 17 oktober eindelijk een nieuwe Mister Gay Belgium zijn. Dat maakt organisator Bram Bierkens bekend via Facebook. De finale gaat zoals ieder jaar door in theater Elckerlyc in Antwerpen. Wel wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen en zal er minder publiek de Mister Gay Belgium finale kunnen bijwonen.

Oorspronkelijk zou op 23 mei de opvolger van de huidige Mister Gay Belgium Matthias De Roover worden verkozen. Door de lockdown werd de verkiezing een eerste keer uitgesteld naar 17 augustus.  Maar ook die kon door de beperkingen niet doorgaan. “Tot op heden mag men maar met max. 200 personen het Antwerpse Theater Elckerlyc betreden en dit nog onder heel wat voorwaarden", zo klonk het toen bij de organisatie "Helaas bleek na vele opvolg meetings en het herhaaldelijk blijven maken van deze oefening, het laten doorgaan van het MGB gala in augustus onhaalbaar te zijn.”

Nu de maatregelen opnieuw iets verlicht zijn is het wel mogelijk om de finale, zij het met een pak minder volk, te organiseren. "Finale Mr. Gay Belgium gaat door, maar uiteraard volledig Corona-proof en met minder aanwezig in Theater Elckerlyc", zo laat Bram Bierkens weten op de Facebookpagina van Mister Gay Belgium. "Nog steeds nodig, zeker in deze tijden waar we het welzijn van LGBT'ers niet mogen vergeten", zo besluit Bram Bierkens zijn bericht.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste