Doctor Who actrice komt uit de kast

De Britse actrice Pearl Mackie heeft zich op Instagram geout als biseksuele vrouw. Mackie is bij ons vooral bekend van de sci-fi serie Doctor Who waar ze de  lesbische compagnon Bill Potts speelde.

Pearl Mackie deed haar coming-out vorige zondag met een reeks van foto’s op Instagram waar ze een kussen in de kleuren van de regenboog omhoog hield. “Trots om een biseksueel te zijn. Trots om zwart te zijn. Trots op al mijn LGBTQ+broeders en zusters en iedereen er tussen in”,zo schreef de actrice in de begeleidende tekst op Instagram.  “Wij tellen mee. Jij telt mee. Veel liefde en respect. Happy Pride iedereen!”.

Pearl Mackie schreef enkele jaren terug al televisiegeschiedenis toen ze gestalte gaf aan Bill Potts,  de eerste openlijk lesbische compagnon van Doctor Who.

 

Deel dit artikel via:

Steun Gaylive.Be met een donatie

Sinds 2001 krijgen we maandelijks duizenden bezoekers over de vloer. Om Gaylive.Be te kunnen blijven onderhouden en uitbouwen hebben we jullie hulp nodig. Steun Gaylive met een kleine donatie. Iedere donatie, klein en groot, is nodig om Gaylive.Be zoveel mogelijk gratis te houden. Alvast bedankt!
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste