'Love Victor' stopt na drie seizoenen

Goed nieuws voor de fans van de serie ‘Love Victor’. Vanaf 15 juni zijn alle acht afleveringen van het derde seizoen meteen te zien op Disney+. Helaas zijn het ook meteen de laatste afleveringen want na drie seizoenen stopt de serie.

Dit seizoen gaat Victor op een reis van zelfontdekking - om niet alleen te beslissen met wie hij wil zijn, maar meer in het algemeen, wie hij wil zijn. Met hun plannen voor na de middelbare school in het verschiet, worden Victor en zijn vrienden geconfronteerd met een nieuwe reeks problemen die ze moeten oplossen om de beste keuzes voor hun toekomst te maken.

 

Terugkerende sterren zijn Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, James Martinez, Ana Ortiz, Anthony Keyvan en Ava Capri.

De oorspronkelijke schrijvers van de film, Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, zijn de uitvoerende producenten naast Brian Tanen, Rick Wiener, Kenny Schwartz, Jason Ensler, Isaac Klausner, Marty Bowen, Adam Fishbach, Wyck Godfrey, Pouya Shahbazian en Adam Londy.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste