Darklands keert eind februari terug.

De organisatie van het fetisj-evenement Darklands heeft bekend gemaakt dat de volgende editie met als thema ‘The Void’ er al eind februari aankomt. Meer bepaald van 27 februari tot 4 maart 2024 wordt de Waagnatie in Antwerpen weer omgebouwd tot een echt festival waar iedereen zijn kinks en fetisjen naar hartelust kan beleven of (her)ontdekken.

Veel is er nog niet bekend over het programma. Maar afgaande op de vorige editie belooft het weer een heuse belevenis te worden. Zo keren de vaste parties Mayhem (donderdag), Fusion (vrijdag), Rage (zaterdag) en Fury (zondag) en de verschillende diners terug. Ook komt de ‘buitenbar’ terug. Wat vorige jaar nog de ‘Rebel Outpost’ was wordt volgend jaar omgedoopt naar ’The Void Hangout’. In de Hangout kan iedereen terecht ook als je geen ticket hebt voor de rest van het festival. Ook kun je er vooraf al tokens gaan halen of je polsbandjes gaan ophalen. Net als vorig jaar zullen er ook verschillende socials in de Void Hangout doorgaan zoals de reeds aangekondigde Fetish United Social (28 februari), Leather social (29 februari) en de Skins & Punks BBQ (1 maart). Ook komt de vorig jaar geïntroduceerde Mister Rigiello stage terug en krijgt de Mister S ruimte een grotere dansvloer. Daarnaast staan er nog verschillende masterclasses geprogrammeerd en kun je ook tijdens het dagfestival je fetisj kleerkast ruimschoots bijvullen aan de vele standjes. Tijdens het dagfestival gaan ook weer de Horse fair,  de verschillende verkiezingen (Mr Leather Belgium, Superhero, Puppy & Handler enz..), en rijdt Ivana weer met haar autobus door Antwerpen.

Ook dit jaar wordt er weer intensief samengewerkt met 12 hotels en komt ook het Darklands hotel (A-Stay) terug. Voor dat laatste hotel was er vorig jaar en ook blijkbaar dit jaar veel vraag want niet alleen crashte de website van Darklands bij de start van de kaartverkoop enkele uren ook het hotel heeft moeite om de reeds gebeurde reservaties te verwerken. Daarom worden de reservaties voor het Darklands hotel even op pauze gezet.

Wat niet op pauze gezet wordt is de ticketverkoop voor het festival en de verschillende bijkomende evenementen. Die is immers ook vrijdag begonnen en het gaat hard want op minder dan 24 uur tijd is reeds 58 procent van de Alpha Madness Passen (209 euro) verkocht. Als je de horsefair als merrie wil bijwonen ben je er ook aan voor de moeite. Die is al helemaal volzet. Tickets voor de verschillende fuiven, dagfestivals en meer beginnen vanaf 39 euro tot 209 euro. Alle info vind je natuurlijk ook terug op Darklands.Be

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel via:

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws