Darklands maakt datum bekend voor de volgende editie

De volgende editie van Darklands zal volgend jaar doorgaan van 4 tot 9 mei. Dat heeft organisator Jeroen Van Lievenoogen bekend gemaakt in een teaser voor het fetish-evenement. De editie van dit jaar werd afgelast omwille van de coronapandemie. 

Time to come home

Het eerste wat opvalt is dat het hele evenement met enkele maanden opschuift naar mei. Reden hiervoor is dat er heel wat uitgestelde evenementen opnieuw door de Waagnatie moesten ingepland worden en dat dit de eerste volledige week was die nog vrij was. "Ook moesten we nog rekening houden met vakanties en andere fetish evenementen", zo laat Jeroen weten op Alphatribe.

Vorige week werd dan toch nog een geschikte periode gevonden en was het voor de organisatie een race tegen de klok om alles te herprogrammeren naar de nieuwe datum. "Het was inderdaad een hectische week. Het meeste design werk en de website waren reeds gedaan in april 2020. Ook de hoteldeals waren reeds voor 80 procent rond en moesten gewoon verplaatst worden naar de nieuwe datums. De helft van de hotels hebben reeds bevestigd en kunnen nu reeds geboekt worden. De rest volgt volgende week. Het grootste deel van het programma staat reeds op de website maar er zit nog meer aan te komen in de komende weken en maanden."

Meer info vind je op: Darklands.Be

Beluister/bekijk onze podcast met Jeroen van Lievenoogen:

 

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste